Aprilli lõpp ja mai algus on täidetud Eesti Töötukassa töö- ja karjäärimessidega

27.-30. aprill toimub Eesti Töötukassa üle-eestiline virtuaalne Töö- ja Karjäärimess ning 4.-5. mail toimub virtuaalne töö- ja karjäärimess „Suveks tööle“, mille peamine sihtgrupp on 16-29-aastased noored. Kuna ka sel aastal on noored tööturul keerulises olukorras, siis tahame neile suve eel pakkuda võimalikult palju alternatiivseid ja paindlikke võimalusi töö ja töömaailma kogemuste saamiseks. Suveks tööle virtuaalmessilt leiab lisaks tööpakkumistele ka vabatahtliku töö, praktikakohtade ja töövarjutamise pakkumisi ning hulganisti karjääriteenuseid.

Suveks tööle messile on oodatud noored, kes otsivad tööd või soovivad saada töömaailma kogemust ja teadmisi ning noortega töötavad spetsialistid ja lapsevanemad, kes soovivad infot noorte töömaailma võimaluste kohta. Messil pakume üle 20 töötoa ja infoloengu, karjäärinõustamist ning töövestluse ja kooli sisseastumisvestluse simulatsioone.

Messil osalemine on tasuta ja toimub OnlineExpo messikeskkonnas. Külastada saab ettevõtete ja asutuste virtuaalseid bokse ning küsida küsimusi ja kandideerida. Eelmisel aastal väisas messi üle 15 000 külastaja.

Kui soovite ka enda asutusega noortele töö, vabatahtliku töö, töövarjutamise või praktika võimalusi pakkuda, siis asutuste registreerimisvormi leiab SIIT.

Suveks tööle virtuaalmessi kohta saab lisainfot SIIT, liitu üritusega ka Facebookis.

Üle-eestilise Töö- ja Karjäärimessi leiab lisainfot SIIT, liitu ka Facebookis.

Seotud uudised

Töö- ja Karjäärimess 2020

4. May 2020

Eesti Töötukassa kutsub osalema virtuaalmessil „Suveks tööle“, mis toimub 19.-20. mail OnlineExpo messi keskkonnas. Messi peamine sihtgrupp on 13-29-aastased noored. Lisaks tööpakkumistele ootame ka praktikakohtade, vabatahtliku töö ja…

Andke noortele võimalus tööeluga tutvumiseks!

8. December 2020

Võime tihti täheldada nii tööandjate, lapsevanemate kui ka noorte endi murelikkust selle üle, et noorte töölesaamise võimalused on piiratud, sest neil puudub eelnev töökogemus ja sageli ka vajalikud…