Vikerraadio Ettevõtlusminutid: Ettevõtlikkuse õpetamine lastele

Ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegutunnustuskonkursi aasta mentor Triin Arva (Saare Arenduskeskus SA) ning Edu ja Tegu aasta tegija Erika Veide (Haridus- ja Noorteamet) rääkisid kaubanduskoja ja ERRi saates Ettevõtlusminutid sellest, kuidas kujundada noortes ettevõtlikku hoiakut ja mida tehakse selleks Saaremaal.

Mõned mõtted, mis saatest kõlama jäid:

  • Väärtust looma saab õppida vaid väärtust luues
  • Ettevõtlusõppe eesmärk on tahta ja viia ideed ellu
  • Koolis ja lapsepõlves kujundatud hoiakud käivad elu jooksul kaasas

Kuula saadet siit

Seotud uudised

Selgusid Edu ja Tegu tunnustuskonkursi võitjad

30. November 2018

Edu ja Tegu tunnustuskonkursil kuulutati eelmisel nädalal välja välja ettevõtlusõppe parimad, aasta ettevõtlusõppe edendaja tiitli pälvis Põlva Gümnaasium. Aasta ettevõtlikuks õpetajaks valiti Elbe Metsatalu, aasta õppuriks Tallinna 21.…