Veebiseminar noortele: “Unistuste täitumine – kas võimatu missioon?”

3. novembril 2020 kell 18.00 toimub veebinar “Unistuste täitumine – kas võimatu missioon?”

Veebinaril arutlevad unistuste, eesmärkide ja ajaplaneerimise üle noor ettevõtja Madis Kirsman, Ajujahi arenguprogrammist tuntud CommuniCare tiimiliige Siim Aksel Amer, Ettevõtliku kooli õpilane Siiri-Triin Sõmera ja Jaapanis õpilasvahetusel käinud Anett Lee Melts.

Veebinaril saad vastused:

  • kuidas alustada oma unistuste elluviimisega?
  • millised on noore võimalused täna?
  • nipid, nõuanded ja praktikad, et tagada edu

Ning vastatakse noorte küsimustele.

Veebinar toimubNoorsootöö nädal 10 #looniseomaelu raames, mis toimub 23.-30.november 2020. Vaata rohkem noorsootoonadal.ee

Vaata ka kogemus- ja inspiratsioonilugusid meie Teeviit tulevikku Youtube kanalist.

Pane end kirja 3.novembriks kell 16!

Seotud uudised

Eesti Kaubandus-Tööstuskojas toimus 14. märtsil noori toetavate ettevõtete koostöövõrgustiku „Unistused ellu!“ algatamisele pühendatud üritus, mille raames ettevõtmise asutajad arutlesid unistuste elluviimise, ettevõtlikkuse ning noorte toetamise teemadel

15. March 2012

Vestlusringi järel allkirjastasid „Unistused ellu!“ asutamistahvli majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman ning „Unistused ellu!“ võrgustiku asutajad Eesti Energia juhatuse liige Margus Rink,…

Aasta parimad ettevõtlusõppe esindajad ei kohku väljakutsete ees

10. January 2020

28. novembril kuulutati ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegu tunnustuskonkursil välja parimad ettevõtlusõppe edendajad. Aasta ettevõtlusõppe edendaja tiitli pälvis MTÜ Ettevõtlusküla. Ettevõtlikuks õpetajaks valiti Krista Savitsch. Ettevõtlikud õppijad on…