Õppemäng “Ärilahing” ootab testijaid

Hea ettevõtlus-, majandus- või karjääriõpetaja! Bizplay digitaliseerib koostöös Ettevõtluskülaga õppemängu “Ärilahing”, mis saab tänu Euroopa Sotsiaalfondi rahastusele ka Eesti koolidele kolmeks aastaks tasuta kasutada. Ärilahing on mäng, mis aitab mõista alustava ettevõtja väljakutseid. Et aga õppemäng ja kaasnevad materjalid oleksid õpetajale ja õpilastele parimad, siis otsime omale aktiivseid õpetajaid mängu testima.

Kui tahad kaasa aidata, siis ole hea ja täida allolev vorm 30. septembriks.

https://forms.gle/6W2ZgXTbEyZ4txgh6

Seotud uudised

Kas teemegi, nagu zetid tahavad?

5. June 2017

Ida-Viru ettevõtluskeskuse „Ettevõtliku kooli” koolitusjuht Kristi Goldberg. Foto: Sirje Pärismaa   „Ei tasu loota, et kõik muutub selliseks, nagu varem oli. Pigem tuleb ise midagi muuta,” ütleb Kristi…

Kuidas me superettevõtteid käima tõmbasime

21. March 2018

Merit Luik Tartu Tamme gümnaasiumi karjäärikoordinaator, inimeseõpetuse õpetaja OSKA materjalide lugemine inspireeris õpilasi välja töötama õendusroboteid, loomade vaimse tervise kliinikut, keeleõppe vestlusrobotit, korduvkasutusega pabertaldrikuid, tankitehast jpms. Info töömaailma…