Ettevõtlikke noori oodatakse osalema inspiratsiooniseminarile „Loo oma unistuste koolitund!“

Seminarile on oodatud 9.-12. klassis õppivad ja 16-19 aastased kutsekoolis käivad noored, kes plaanivad õpetajate päeva raames läbi viia koolitunni.

Üritusel saavad noored kohtuda muusikaettevõtja ja saatejuhi Reigo Ahvenaga, kes jagab nippe ja kogemusi, kuidas haarata publiku tähelepanu ja valmistada ette eriti põnev koolitund. Lisaks osaletakse põnevas grupitöös, kus saab algust teha inspireeriva koolitunni loomisega. Noored saavad kokkusaamisel lihvida oma eestvedamisoskusi, harjutada avalikku esinemist, panna proovile koostööoskusi ja palju muud.

Seminare modereerib inspiratsioonikõneleja ja koolitaja Harald Lepisk ning põneva koolitunni loomisel annab ideid Jaan Poska Gümnaasiumi õpetaja Eerik Säre.

Virtuaalne Inspiratsiooniseminar toimub 30. septembril kell 15.30-18.00 Zoom’i keskkonnas.

Palume kõigil huvilistel registreerudateeviit.ee/inspiratsiooniseminarid

Registreerimisel tuleb olla kiire, sest kõikidel üritusel on osavõtjate arv piiratud.

Üritusel osalemine on tasuta!


Lisainfo: jaanika.aasa@harno.ee

Sündmus Facebookis

Seotud uudised

Selgusid aasta parimad õpilasfirmad!

4. May 2020

29. aprillil valiti juba 25ndat korda Eesti parimat õpilasfirmat, milleks pingelise veebivõistluse vahendusel osutus Tallinna 21. Kooli gümnasistide innovaatiline ettevõte EHA, mis valmistab puidust juhtmevabu laualampe. Läbimõeldud toote…

Global Money Week 2016 tähistamine Eestis

21. March 2016

15. märtsil toimus Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuses säästmisteemaliste mängude konkursi Take part! Save smart! võidutööde autorite autasustamine, kõigi osalenute tunnustamine ning konkursi võitnud mängude tutvustamine. Tänuürituse avasõnad lausunud…

Ettevõtlusnädala eesmärk on innustada noori oma ettevõtet looma

29. September 2017

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Maakondlike Arenduskeskuste eestvedamisel 2.–8. oktoobrini toimuva üle-eestilise ettevõtlusnädala fookus on tänavu noortel. Mitmete ürituste ja koolitustega selgitatakse noortele, et ettevõtjaks hakkamine on kaalumist väärt…