Töö- ja Karjäärimess 2020

Eesti Töötukassa kutsub osalema virtuaalmessil „Suveks tööle“, mis toimub 19.-20. mail OnlineExpo messi keskkonnas. Messi peamine sihtgrupp on 13-29-aastased noored. Lisaks tööpakkumistele ootame ka praktikakohtade, vabatahtliku töö ja töövarjutamise pakkumisi.

Virtuaalmess on suurepärane võimalus jõuda oma tööpakkumistega tööotsijateni üle terve Eesti ning pakkuda noortele väärtuslikke töömaailma kogemusi ja teadmisi. Keerulistel aegadel on ka noored tööturul raskes seisus, seepärast tahame praeguses olukorras neile vajalikke võimalusi pakkuda.

Virtuaalse messikeskkonnaga saab aprillis toimunud Töö- ja karjäärimessi näitel tutvuda siin.

Eksponendid saavad endale sobivas kanalis külastajate küsimustele vastata reaalajas või messi toimumise jooksul. Palume, et kõik messil esitatavad tööpakkumised oleksid samal ajal aktiivsed ka Töötukassa portaalis. Tööpakkumisi saab sisestada e-töötukassas.

„Suveks tööle“ virtuaalmessil osalemine on tasuta!
Kui soovite osaleda OnlineExpo keskkonnas toimuval “Suveks tööle” virtuaalmessil, siis palun täitke hiljemalt 11. maiks ära registreerimisvorm, mis asub siin:

https://forms.gle/e4gM92Q8xmCniNFz5

Küsimuste korral palume pöörduda Eesti Töötukassa noortevaldkonna juhi Olav Kerseni (olav.kersen@tootukassa.ee) poole.

Seotud uudised

Milleks võtta laps „Tööle kaasa!“?

1. December 2017

  12.−16. veebruaril 2018 avavad Eesti ettevõtted uksed oma töötajate lastele, et neil oleks võimalus vanemate töö ja töökeskkonnaga lähemalt tutvuda. Osalema on oodatud 7.−9. klassi õpilased ja…

Andke noortele võimalus tööeluga tutvumiseks

10. January 2020

Sageli kuuleme nii tööandjate, lapsevanemate kui ka noorte endi murelikku kurtmist selle üle, et noorte töölesaamise võimalused on piiratud, sest neil puudub eelnev töökogemus ja enamasti ka vajalikud…

Noorte töömess “Suveks tööle 2018”

2. April 2018

Populaarne noortele suunatud töömess “Suveks tööle 2018“ tuleb taas! Sellel aastal toimub mess 17. aprillil 2018 kell 15-18 Viru Sokos Hotellis.  Messile on kutsutud Tallinna ja Harjumaa ettevõtted, kes…