Tule šoppama õpilasfirmade veebipoodi!

Eriolukorra tõttu on paljudel õpilasfirmadel keeruline oma tooteid müüa ja klientideni jõuda. Seetõttu lõi JA Eesti veebiplatvormi, kuhu on õpilasfirmadel võimalik üles laadida oma vägevaid tooteid. Ostlemine platvormil on lihtne – leia sobiv toode, vali suhtlusviis otse toodet pakkuva õpilasfirmaga ning lepi pakkujaga kokku kuidas kaup kätte saada. Mitmed õpilafirmad on lisanud suhtlusviiside hulka nii e-maili, oma veebilehe ning erinevad sotsiaalmeedia platvorme.

ÕPILASFIRMADE VEEBIPOOD

Veebipoe platvorm on täiendamisel ning sinna lisandub iga päev uusi põnevaid õpilasfirmade tooteid. Toetame noori ettevõtjaid!

Seotud uudised

Peame astuma pikemaid samme, et noori tulevikuks ette valmistada

28. February 2020

Kas ettevõtlikud õpilased on õnnelikumad? Kuidas on ettevõtlusõpe seotud PISA-ga? Õpetajate Lehe vestlusringis osalesid Eesti koolijuhtide ühenduse esimees, Tartu erakooli nõukogu esimees Urmo Uiboleht, Mooste mõisakooli direktor Ave Kikas, Luua…