Koostatud on digikogumik aineõpetajatele

HITSA on kokku pannud aineõpetaja digikogumiku, kust leiad soovitused aineõpetajalt aineõpetajale ehk olulisemad esmatasandi digivahendid distantsõppe läbiviimiseks. Kogumik koosneb kahest osast: aineülesed digivahendid ja ainealased digivahendid ainevaldkondade kaupa. Kogumikku täiendtakse jooksvalt, soovitused on oodatud!

Digikogumiku pealeh: hitsa.ee/ikt-hariduses/aineopetaja-digikogumik

Seotud uudised

ProgeTiigri võistlus „Mängumaraton“ õpetab noori programmeerima

1. March 2017

HITSA kuulutab välja ProgeTiigri võistluse „Mängumaraton“ noorte IKT oskuste arendamiseks. Võistlusele on oodatud õpilaste loodud arvutimängud, mobiilirakendused ning laua- ja kaardimängud, mis õpetavad programmeerimist ning aitavad tõsta teadlikkust…

Hariduses ei ole kriis, vaid tohutu potentsiaali vallandumine

20. March 2020

Edu ja Tegu/SA Innove ettevõtlusõppe koordinaator Erika Veide kirjutab, et hariduses  on praegune kriisiolukord potentsiaali vallandumine ja paremini saavad hakkama need lapsed, kelle olulisi eluks vajalikke pädevusi on…