Mis on väljakutsepõhine projektõpe?

GTL Labor kutsub seminarile 11. jaanuaril Tallinna Ülikoolis!

GTL Labor on Tallinna Ülikooli algatus, mis alates eelmisest õppeaastast teinud katsetusi ja sel aastal osales NULA inkubaatoris ning erinevatel häkatonidel, et leida viisi, kuidas õppetöö koolis siduda paremini päriseluliste väljakutsetega läbi projektipõhise õppe.
Meie unistus on kaasata kõik õpilased ja õpetajad muutuste loomisesse ja ühiste eesmärkide saavutamisse kohalikes kogukondades, Eestis ja maailmas laiemalt – aga nii et see päriselt oleks õppetöö osa!


Õpetajad on oodatud seminarile, et:
-jagada enda kogemusi ja kuulda, mida on teinud teised
-saada töötubades uusi teadmisi
-osaleda GTL Labori tegevuste kujundamisel ja uurida koostöövõimalusi

Loe lisa ja registreeri hiljemalt 6. jaanuariks!

Osale ka järgmisel seminaril:
Praktiline tutvustav läbirääkimiste töötuba õpetajatale, 31. jaanuar kell 14.00-16.00


Seotud uudised

Innovatiivne ja kaasaegne alusharidus

19. December 2013

Tallinna Ülikoolis selle aasta septembris avatud Hariduse Innovatsioonikeskuses tegutseb lisaks paljudele teistele laboritele alushariduse labor. Labori eesmärgiks on alushariduse õpetajakoolituse kvaliteedi tõstmine ja ainedidaktika arendamine,õppe- ja teadusalase koostöö…

Põltsamaa Ühisgümnaasiumi keemia õpitoad Põltsamaa Felixis

13. May 2013

Põltsamaa Ühisgümnaasiumis tegutseb 8.-12. klasside keemiahuviliste õpilaste õpituba, mille kutsusid ellu kooli õpetajad. Kui tavaliselt korraldatakse keemia õpitubasid kooli laboris, siis paar korda aastas tegutsetakse Põltsamaa Felixi toidulaboris.…