800 klassitäit õpilasi ootavad oma ala eksperte oma tööd tutvustama

Haridusalgatus Tagasi Kooli kutsub novembrist detsembrini erinevate ametite esindajaid 1.-12. õpilastele oma tööd või karjäärilugu tutvustama. Õpetajad on kõik kutsed on üles pandud tagasikooli.ee keskkonda. Vali endale sobiv aeg ja tule tundi andma!

Oodatud on paljude eri valdkondade esindajaid, eksperdid, juhid ja spetsialistid. Õpilased ootavad külalisi kõikides maakondades.

Töövarjupäev on hea võimalus oma ametit lähemalt tutvustada

Lisaks on võimalus kutsuda töövarjupäeval, 21.11 (või 19.-22.11) endale üheks päevaks töövari 7.-12. klassidest, kes saab juba lähemalt Sinu igapäevase tööga tutvuda. Anna endast märku SIIN

Töövarjutamise kaudu saame koos teha nii, et õpilane oleks keskkooli lõpuks kogenud paljusid erinevaid töökohti ja valdkondi näiteks käinud ehitusettevõtes, reisikorraldusfirmas, kohviröstimise töökojas, puidutsehhis, veepuhastusjaamas, klaasitootmises, istunud IT-arendaja toolil ja seisnud turvatöötaja kõrval jpm. Nii aitame koos õpilastel targemini oma elukutset valida.  

Iga amet on oluline ja põnev! #tagasikooli 

Seotud uudised

Mait Palts: kool ja ettevõtja koos

18. January 2016

Kelle ülesanne on tagada, et noortel tekiks töömaailmast adekvaatne pilt? Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts kirjutab tänases Postimehes, kuidas võiksid koolid ettevõtjatega koostööd teha. Me räägime palju sellest,…

Vaja on koolide ja ettevõtete koostööpakti

16. June 2014

Kuidas saaksid lapsi õpetada lisaks õpetajatele ka koolide partnerfirmade inimesed? Tallinnas Eesti Kaubandus-Tööstuskoja saalis toimus 22. mail ettevõtete koostöövõrgustiku „Unistused ellu!” kevadseminar pealkirjaga „Kuidas muuta loodus- ja reaalainete…