Koostööfestival „Kõik söögiks!“

Ülikoolide koostöös toimub juba viiendat korda koostööfestival, kus teadlased näitavad, millega saavad ettevõtjatele kasulikud olla.

Kui tark on meie tänane toidulaud? Kui palju teadust sinna sisse on juba mahtunud ning palju veel mahub? Millised on tervislikud toiduained, kuhu liigub mahetoidu ja supertoidu tootearendus ning millised peaksid olema keskkonda säästvad pakendid ja  jäätmekäitlus tulevikus?

Nii nendele kui ka teistele küsimustele pakub vastuseid ADAPTERi koostööfestival, mis selle aastal kannab nime „Kõik söögiks!“. Festivali märksõnadeks on tootmine, keskkond, toitumine.

Programmi täidavad nii teadlased kui ka ettevõtjad. Kuulata saab erinevaid ettekandeid ning arutelusid. Paneelides on nii ülikoolide ja teadusasutuste teadlased kui ka toiduainetööstuse suurettevõtted.  Kaasa räägivad esindajad firmadest Salvest AS, Valio Eesti AS, Rimi Eesti AS, Estiko Plastar AS, Sangaste Linnas AS, Organic Estonia, Tactical Solution OÜ, BugBox OÜ.

Festival toimub 14. novembril Tartus, Teguri 28A (Tartu Kammivabriku tehasehoone).

Festival on tasuta, kuid vajalik on registreerimine. Festivali päevakava ja registreerimine asub siin. Festivali leiab ka Facebookist.

Seotud uudised

Esimene ettevõtlusteatrite festival levitas ettevõtlikkuse pisikut

28. May 2015

22. mail 2015 toimunud esimesel vabariiklikul ettevõtlusteatrite festivalil „Õpime ettevõtlusest“ Rakvere Kultuurikeskuses sai näha üheksat õpilaste ja lasteaialaste etendust. Esimesel ettevõtlusteatrite festivalil õpiti lisaks ettevõtlusele ka elust enesest.…

Aprillis toimub õpilaste teadusfestival

28. February 2018

Planeerige aprillikuusse üks tegevusi täis õppepäev väljaspool kooli ja tulge õpilaste teadusfestivalile! Festival toimub 12.-13. aprillil Eesti Rahva Muuseumis Tartus ja on külastajatele tasuta. Sel päeval pakub ka…

Tartus toimus õpilaste võimas teaduspidu

27. April 2018

12.-13. aprillil oli Eesti Rahva Muuseum teadushuviliste noorte päralt – peeti õpilaste teadusfestivali, tunnustati õpilaste teadustööde riikliku konkursi parimaid, osaleti teaduse ja tehnoloogiaga seotud festivaliprogrammis. Mõlemal päeval oli…