Tulekul on töövarjupäev

Novembrikuu on töövarjupäeva kuu! Sel aastal teeb Junior Achievement Eesti koostööd Tagasi Kooli platvormiga, läbi mille on võimalik nii töövarjupäeva varjutajatel kui varjutataval end registreerida.

21. november on ametlikult töövarjupäev, mil 7.-12. klasside õpilased saavad tutvuda meelepäraste ametite ja tööandjatega. Töövarjutamise periood kestab aga vahemikus 18.-22. november 2019.

Töövarjupäeva varjutatavatel ehk konkreetse ameti esindajal on võimalik end Tagasi Kooli platvormil kirja panna kuni 15. novembrini. Registreerimisprotsess on imelihtne ning annab noortele parema ülevaate kuhu ja kelle töövarjuks nad kandideerivad. KUTSU TÖÖVARI KÜLLA SIIN! 

Töövarjupäeva varjutajad ehk 7.-12. klasside õpilased saavad valida endale kõige enam huvipakkuva ameti ning kandideerida töövarjuks läbi Tagasi Kooli keskkonna. Kandideerimiskeskkond avatakse juba 1. oktoobril ning silm tasub nimekirjal peal hoida kuni 15. novembrini. Nimekiri erinevatest ametitest täieneb jooksvalt, kuid kandideerimisel tasub kiire olla ning seda mitte viimasele minutile jätta. LEIA TÖÖVARJUPÄEVA UNISTUSTE AMET SIIT! 

Töövarjupäeva eestvedaja on Junior Achievement Eesti SA ning sel aastal on oma õla vahva päeva õnnestumisele alla pannud Tagasi Kooli!

Seotud uudised

Üle-eestiline töövarjupäev toimub 17. novembril

28. October 2016

Töövarjupäev tuleb taas ning toimub 17. novembril kahekümnendat korda. Eelkõige pakub päev noortele võimaluse tutvuda oma potentsiaalse tööandja ja ametikohaga tulevikuks, et saada aimu, kas reaalsus kohtub tema…