Ettevõtliku kooli Haridusfestival 2019 keskendub õpetajatele

17.oktoobril Paide Muusika- ja Teatrimajastoimuval haridusprogrammi Ettevõtlik kool Haridusfestivali  fookus on sel aastal õpetajatel, täpsemini “õpetajad õpetavad õpetajaid”.

Õpilased 2018. aastal Haridusfestivalil Paides

Töötubasid viivad sel aastal läbi meie võrgustikku kuuluvate õppeasutuste õpetajad. Oleme laienenud üle-eestiliselt ning meil on endal koolides ja lasteaedades nii palju häid kogemusi ja praktikaid, mida teistega jagada. Sel korral saab rohkem teada robomatemaatikast, liikumise kasulikkusest ja selle kasutamisest ainetunni ajal, põhikooli füüsika õpilastele nauditavaks tegemisest, Kriidikust. Töötubade täpsem info lisandub peagi!

Koolijuhtidele räägivad Heidi Uustalu Kiviõli 1. Keskkoolist ning Margus Veri Pärnu Ülejõe Põhikoolist õpetaja töö- ja palgakorraldusest lähtudes õpetajaametist kui tervikust.

Noori inspireerib sel aasta Egert Milder – noor mees, keda laiem avalikkus tunneb eelkõige kui popmuusikut ja laulukirjutajat. Oluliselt vähem aga teatakse, et Egert on õppinud inseneriks ja ka töötab sellel alal! Miks valida inseneri eriala, kui võiks nautida kuulsust ja austajate tähelepanu popmuusiku ning laulukirjutajana?! Mida insener teeb või mida see elukutse õigupoolest tähendab? Miks tehniline haridus üht noort multitalenti paelub ning kas see annab mingit lisaväärtust ka muusiku karjääris või on abiks surfamisel?! Nendele küsimustele püüabki Egert vastata! Noorte inspiratsiooniseminari aitab korraldada Eesti Teadusagentuur SA .

Haridusfestival on haridusprogrammi Ettevõtlik kool algatusel aastal 2007 sündinud üritus koolijuhtidele, õpetajatele ja õpilastele, mis seekord toimub Paides.”Ettevõtliku kooli” Haridusfestivali korraldamist toetab Haridus- ja Teadusministeerium  Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfondist läbi ettevõtlusõppe programmi Edu&Tegu.

REGISTREERI ENNAST SIIN!

PS! Töötubadesse registreerumine toimub Paides KOHAPEAL!

10:00-11:00 Kogunemine    Töötubadesse registreerumine

11:00-12:00 AVASESSIOON SUURES SAALIS. Päeva modereerib mustkunstnik Marek Sandermat

Rahva kütab üles rockbänd Projekt Õpsid

Tervitussõnad ütleb Andres Huul – MTÜ Maakondlikud Arenduskeskused

Inspireerib Roland Tokko – Edu Akadeemia asutaja ning raamatu “12 asja, mida koolis ei õpetatud, aga mida kõik peaksid teadma” autor

ÕPETAJAD

12:15 – 13:00 Töötoad vol1

13:00 – 13:30 õpetajate lõuna fuajees

13:30 – 14:15 Töötoad vol2

NOORED ja KOOLIJUHID

12:00 – 12:30 – õpilaste ja koolijuhtide lõuna fuajees

12:30 – 14:00 ETAg NOORTEALA – väikeses saalis inspireerib noori Egert Milder

12:30 – 14:00 Koolijuhtide töötuba

14:30 – 16:00 Edulugude konkurss suures saalis

Rockbänd Projekt Õpsid vol 2

16:00 – 16:45 Tunnustamine. Edulood. Standardid.

Kohapeal on avatud demoala, kus tutvustavad ennast Pernova Hariduskeskus ja Pärnu MakerLab, Kohila Keskkonnahariduskeskus, Ida-Viru Turismiklaster,  Võrumaa Arenduskeskus oma õppeprogrammide ja virtuaalreaalsusega ning Rahandusministeerium jagab rahatarkust.

Seotud uudised

Haridusfestivalile registreerimine on alanud!

13. October 2016

Haridusfestival 2016 “Ettevõtlik noor, edukas Eesti!” toimub 20. oktoobril Pärnumaa Kutsehariduskeskuses. „Ettevõtlik kool” ja Pärnumaa kutsehariduskeskus pakuvad koostöös erinevate partneritega õpetajatele, õpilastele, lapsevanematele ja koolijuhtidele põnevaid töötubasid, harivaid…

Eesti parim õpilasfirma 2019

13. May 2019

10.mail selgus 2019. aasta Eesti parim õpilasfirma, milleks osutus juukse viimistlus- ja hooldustooteid valmistav õpilasfirma Brand Tartu Hugo Treffneri Gümnaasiumist. Võistluse žürii hinnangul olid kõik finalistid väga tugevad…

Global Money Week 2016 tähistamine Eestis

21. March 2016

15. märtsil toimus Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuses säästmisteemaliste mängude konkursi Take part! Save smart! võidutööde autorite autasustamine, kõigi osalenute tunnustamine ning konkursi võitnud mängude tutvustamine. Tänuürituse avasõnad lausunud…