Sügissemestri koolitused annavad õpetajale ettevõtlusteadmisi ja mentorlusoskusi

Ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegu koolituskalendris on nüüd olemas sügiseste ettevõtlusõppe koolituste ajad ja toimumiskohad.

Üks alustavate ettevõtlusõpetajate murekoht programmile tulnud tagasiside kohaselt on vähene kokkupuude ettevõtlusega ning sellest tulenevalt ka ebapiisavad teadmised ettevõtlusprotsessidest. Koolitustel osalemisega see mure laheneb. Nimelt koolitus “Finantsmajandusliku aspektid ettevõtlusainete õpetamisel” annab ülevaate kogu ettevõtte finantstemaatikast, “Innovatsioon ettevõtluses” aitab näha teenuse-toote ja ettevõtte arendamise ja disainimise vajadust ning võimalust  ja “Mentorluse meistriklass” aitab äriideid arendavaid õpilasgruppe mentordada metoodiliselt õigesti.

Koolitajateks on ülikoolide õppejõud ja parimad praktikud.

Tutvu koolitustega ja registreeru siin: https://ettevõtlusõpe.ee/koolitused/ 

Seotud uudised

Ettevõtjad on oodatud noortele mentoriteks!

15. August 2016

Kas soovite panustada Eesti ettevõtluse arengusse koostöös kõrgkoolide ja koolidega? Kas Teile meeldib oma ettevõtlusalaseid teadmisi ja kogemusi jagada ning noori inspireerida? Olete töötanud või Teil on plaan…

Valiti Ajujahi 10 poolfinalisti

3. December 2013

Reede, 29. novembri hommikul kogunes Ajujahi žürii koosseisus Aivar Roop (EAS), Mart Maasik (SEB), Priit Alamäe (Nortal), Heldur Meerits, Indrek Kasela ja Andrei Korobeinik ETV stuudiosse, et valida…