Peagi selgub Eesti parim õpilasfirma 2019

8.-9. mail toimub “Eesti parim õpilasfirma 2019” finaalvõistlus, kus 24 finalisti hulgast valitakse välja parim.

Kõiki huvilisi oodatakse osa saama finaalvõistluse ühest meeleolukaimast etapist, milleks on stendivoor.
Noored ettevõtjad on oma toodete ja teenustega väljas SolarisKeskuses 8. mail kell 16:00-19:00 ning ootavad just Sind oma müügistendi juurde.

Võistlus jätkub osalejatele järgmisel päeval lavaesinemiste ja žüriivestlustega KUMU-s ning õhtusel galal kuulutatakse välja Eesti parim õpilasfirma 2019! Võitjal on au sõita Eestit esindama võistlusele “Euroopa parim õpilasfirma 2019”, mis toimub sel aastal Prantsusmaal.
Huvitav fakt: Eesti õpilasfirma on toonud koju juba kolmel korral Euroopa parima õpilasfirma tiitli ning hulgaliselt eriauhindasid ja poodiumikohti.

Vaata täpsemalt, millised õpilasfirmad pääsesid finalistide hulka SIIT.

Seotud uudised

Varsti selguvad aasta parimad õpilasfirmad

2. April 2019

Juba sel kevadel valitakse aasta parim minifirma, kutseõppe õpilasfirma ja õpilasfirma! Võistlused toimuvad aprillis ja mais. 11.aprillil toimub võistlus “Eesti parim minifirma 2019”. Võistlus toimub SEB Innovatsioonikeskuses Tallinnas ning huvilistel…

Eesti parim õpilasfirma selgub juba 4. mail

26. April 2017

4. mail valitakse SEB panga peamaja vastavatud innovatsioonikeskuses Eesti parim õpilasfirma 2017, kes sõidab juulikuus Eestit esindama sel korral Brüsselis toimuvale Euroopa õpilasfirmade võistlusele. Nädala pärast toimuval suurüritusel…

7. mail selgub juba 20. korda Eesti parim õpilasfirma

24. April 2015

Keskkooliõpilastele mõeldud õpilasfirma programmi tänavune parim selgub 7. mail Tallinnas Mektory keskuses. Sel aastal tegutses Eestis 230 õpilasfirmat, mis on kõigi aegade rekord ja tähendab, et praktilise ettevõtluskogemuse…