Varsti selguvad aasta parimad õpilasfirmad

Juba sel kevadel valitakse aasta parim minifirma, kutseõppe õpilasfirma ja õpilasfirma! Võistlused toimuvad aprillis ja mais.

11.aprillil toimub võistlus “Eesti parim minifirma 2019”. Võistlus toimub SEB Innovatsioonikeskuses Tallinnas ning huvilistel on võimalik ka finalistidega kohapeal tutvuda. Eesti parim minifirma veedab ettevõtjale väärilise päeva Saaremaal!

Lisainformatsioon..

3. mail toimub võistlus “Eesti parim kutseõppe õpilasfirma 2019” Eesti Näituste messikeskuses võistluse Noor Meistrer 2019 raames. Kaks parimat kutseõppe õpilasfirmat pääsevad otse võistluse „Eesti parim õpilasfirma 2019“ finaali ning parim õpilasfirma saab võimaluse osaleda 24.-25. mail  Zürichis toimuval õpilasfirmade laadal.

Lisainformatsioon..

8.-9. mail toimub võitlus “Eesti parim õpilasfirma 2019”. Esimest korda ajaloos toimub võistlus kahel järjestikusel päeval.

8. mail kell 16:00-19:00 toimub võistluse stendivoor Solaris Keskuses, kuhu on oodatud ka kõik huvilised ja poolehoidjad! Oma stendidega on väljas 24 finalisti.

9. mail jätkub võistlus žüriivestluste ja lavaesinemistega KUMU-s, mis kulmineerub piduliku galaga. Lisaks mitmetele eriauhindadele ja esikolmiku välja kuulutamisele, tunnustame ka JA Eesti aasta ettevõtlusõpetajataasta mentoritning konkursi „Vägev Vilistlane 2019“ võitjat!

Eesti parim õpilasfirma 2019 saab võimaluse esindada Eestit võitlusel „Euroopa parim õpilasfirma 2019“, mis toimub sel aastal 3.-5. juulil Prantsusmaal.

Lisainformatsioon..

Seotud uudised

Eesti parim minifirma 2017 on MF Puujuurikas Põlva Koolist

26. April 2017

3. aprillil võistlesid piirlinnas Valgas Eesti parimad minifirmad, et valida neist omakorda välja aasta kõige edukamad. JA Eesti minifirma programm on üle-Eesti tuntud õpilasfirma programmi väike vend ning suunatud…

Selgusid aasta parimad õpilasfirmad!

4. May 2020

29. aprillil valiti juba 25ndat korda Eesti parimat õpilasfirmat, milleks pingelise veebivõistluse vahendusel osutus Tallinna 21. Kooli gümnasistide innovaatiline ettevõte EHA, mis valmistab puidust juhtmevabu laualampe. Läbimõeldud toote…

Eesti parim õpilasfirma 2019

13. May 2019

10.mail selgus 2019. aasta Eesti parim õpilasfirma, milleks osutus juukse viimistlus- ja hooldustooteid valmistav õpilasfirma Brand Tartu Hugo Treffneri Gümnaasiumist. Võistluse žürii hinnangul olid kõik finalistid väga tugevad…