Karjäärispetsialistide kevadkool

Karjäärispetsialistid on oodatud esimesse miks.ee inseneeria teemalisse kevadkooli.

Kevadkool toimub 25.-26. aprillil Tallinnas Ülemiste Technopolises (Öpiku konverentsimaja, Valukoja 8). Kevadkooli on oodatud kõik karjäärispetsialistid, -nõustajad ja – koordinaatorid.

Miks me räägime inseneeriast? Kuigi Eesti õpilased on oma reaalainete teadmistelt ühed maailma parimad, siis inseneri elukutse valivad neist vähesed. Ka tööandjad kurdavad, et tööturul on suur puudus sobiva ettevalmistusega inseneridest, mis sunnib neid otsima töötajaid väljastpoolt Eestit. Mis paneb noort valima inseneri elukutse? Millised inseneeria valdkonnad on Eestis esindatud ning kuidas on inseneri töö ajas muutunud? Kust ma leian inseneri, kui on soov inseneeriast rohkem teada saada? On inseneeria tõepoolest nii keeruline kui räägitakse? Need on küsimused, millele kevadkoolis vastuse saab.

Programm

Kevadkooli esimesel päeval toimivad ettekanded, arutelud ja töötoad ning teisel päeval külastatakse lähiümbruse ettevõtteid.

Kevadkooli esinejate seas on:
Arvi Hamburg, Inseneride Liit ja Tallinna Tehnikaülikool
Egert Milder, Kaamos Ehitus OÜ, Tbilisi Hills Development & Construction LLC
Kaisa Männamaa, Messiehitus OÜ
Kadri Mikkelsaar, Inseneribüroo STEIGER OÜ
Mikk Mihkel Vaabel, Cleveron AS
Simo-Janek Zaranek, SPARK Makerlab MTÜ
Liis Proos ja Lauri Soosaar, Merkuur OÜ
Anneli Ramjalg, Tallinna Tehnikakõrgkool ja „100 sammu inseneerias“
Virve Kinkar, Innove SA
ning TalTech inseneriteaduskonna ja Tallinna Tehnikakõrgkooli tudengid.

Kevadkooli programm on valmimas ning täpsustub jooksvalt.

Majutus ja transport

Osalemine on tasuta ning väljastpoolt Tallinna tulijatele on korraldajate poolt garanteeritud majutus Hotell Ülemistes (koht 2-kohalises toas). Kui teil on soov jagada tuba kolleegiga, siis palun märkige see soov registreerimisvormi viimases lahtris. Tartust Tallinnasse ning hiljem tagasi saab tellitud bussiga. Mujalt Eestist tulijate transpordikulusid me kahjuks hüvitada ei saa.

Kevadkooli koduleht ja registreerumine
https://www.etag.ee/tegevused/teadpop/miks-ee/karjaarispetsialistide-kevadkool/

Lisainfo Kairi Järv, kairi.jarv@etag.ee; tel 7317385

Kevadkooli toimumist rahastatakse Euroopa regionaalarengufondi TeaMe+ tegevustest.

Seotud uudised

Noorte töömess “Suveks tööle 2016”

1. April 2016

26. aprillil kell 15.00-18.00 hotell Euroopa konverentsikeskuses toimuvale noorte töömessile on oodatud need Tallinna ja Harjumaa ettevõtted ja organisatsioonid, kellel on võimalus pakkuda tööd alla 18-aastastele noortele. Messil osalemine…

TalTech Mektory Tehnoloogiakool kutsub osalema!

26. September 2018

TalTech Mektory Tehnoloogiakoolis jätkub ka sel aastal Noore Inseneri Programm, mille uutesse gruppidesse oodatakse uusi osalejaid (9. – 12. klasside õpilasi). Programm on osalejatele tasuta ning esimesed õppepäevad…

Aprillis toimub õpilaste teadusfestival

28. February 2018

Planeerige aprillikuusse üks tegevusi täis õppepäev väljaspool kooli ja tulge õpilaste teadusfestivalile! Festival toimub 12.-13. aprillil Eesti Rahva Muuseumis Tartus ja on külastajatele tasuta. Sel päeval pakub ka…