Tule jõululaatadele!

Vali endale kalendrist sobiv nädalavahetus ning tule vaata, mida õpilasfirmad sel aastal jõululaatadel pakuvad! Laadad toimuvad nii Värskas, Pärnus, Narvas, Tallinnas, Tartus kui ka Raplas.

Talvine pööripäev on varsti käes ja päevad hakkavad taas kukesammu võrra pikemaks muutuma. Enne veel toimuvad aga traditsiooniks saanud jõulude eelsed õpilasfirmade laadad üle Eesti, mida korraldavad JA Eesti aktiivsed õpetajad ja sõbrad. Laadad on avatud kõigile huvilistele.

1. detsembril toimub Värskas õpilasfirmade laat „Üle piiri turundus“ Värska Kultuurikeskuses. Laada müügikohtade arv küündib sel aastal rekordiliselt 50 õpilasfirmani! Laat on avatud külastajatele kell 11:00-15:00.

2. detsembril toimub korraga lausa neli erinevat õpilasfirmade laata!
Narvas toimuvat õpilasfirmade laata on võimalik külastada kell 12:00-17:00 Astri Keskuses. Paralleelselt Narva laadaga toimub esimest korda ka jõululaat Viimsis Viimsi Keskuses. Pärnus toimub sel päeval lausa kaks suurt õpilasfirmade laata – Pärnu Kaubamajakas toimub Jäärmark kell 10:00-15:00 ning Pärnu Keskuses toimub „Pärnumaa jõulud“ kell 10:30-16:00.

15. detsembril ootab Tartu külalisi õpilasfirmade laadale Tartu Kaubamajja kell 11:00-15:30.

Jõululaatade hooaja lõpetab 22. detsembril toimuv Rapla õpilasfirmade laat Rappeli Keskuses. Laat on külastajatele avatud kell 11:00-15:00.

 

Kõigi laatade kohta on võimalik lisainfot lugeda JA Eesti kodulehelt.

Seotud uudised

Eesti õpilasfirmade laat tuleb taas!

29. January 2018

Junior Achievement Eesti kutsub kõiki osa saama õpilasfirmade suurüritusest, mis toimub 10.veebruaril Rocca al Mare keskuses ja Kristiine Keskuses. Anna oma panus Eesti noorte ettevõtluse edendamiseks! Eesti õpilasfirmade…