TalTech Mektory Tehnoloogiakool kutsub osalema!

TalTech Mektory Tehnoloogiakoolis jätkub ka sel aastal Noore Inseneri Programm, mille uutesse gruppidesse oodatakse uusi osalejaid (9. – 12. klasside õpilasi). Programm on osalejatele tasuta ning esimesed õppepäevad toimuvad juba 6. oktoobril.

Noore Inseneri Programm on Tallinna Tehnikaülikooli poolt ellu kutsutud selleks, et tutvustada kooliõpilastele erinevaid insenerialasid. Programm koosneb 12 õppepäevast, mille jooksul külastatakse põnevaid laboreid ning teostatakse välitöid looduskeskkonnas. Osalejad võivad osa võtta nii üksikutest õppepäevadest kui ka kogu programmist tervikuna.

Noore Inseneri Programmi õppepäevi viivad läbi ülikooli erinevate teaduskondade ja instituutide spetsialistid:
Õppepäevad:
1) Vesi;
2) Tootearendus;
3) Elektromehaanika;
4) Teede projekteerimine, liikluse modelleerimine ja sildade ehitamine;
5) Ehitus;
6) Elukeskkonna materjalid;
7) Taastuvenergia;
8) Geodeesia ja geoinformaatika;
9) Virtuaalreaalsus;
10) Kütuse saamine, omadused ja kasutamine;
11) Ventilatsioon;
12) Robootika.

Täpsem info ja gruppidesse registreerimine:
https://www.ttu.ee/…/noore-inseneri-pro…/registreerimine-50/

Programmi toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Seotud uudised

NIP aitab otsustada, kas saada inseneriks

28. March 2018

Novembris 2017 toimunud Kutsekoja OSKA konverentsilt jäid kustumatult meelde TTÜ õppeprorektori Hendrik Volli laused, kui arutleti suurimate vastuolude üle tuleviku tööjõuvajaduse ja haridussüsteemi vahel: me peame tutvustama neid…

KoodiTund 2017 kutsub ettevõtteid osalema

1. December 2017

Kutsume kõiki ettevõtteid kinkima Eestile sünnipäevaks IT-teadlikke inimesi ja viima rahvusvahelise KoodiTunni nädalal jooksul läbi põnevaid programmeerimise tunde oma kolleegidele!  KoodiTunni nädal leiab aset 4.-10. detsembrini ja on suunatud nii täiskasvanutele…

SEB pank kutsub osalema Ajujahil

28. September 2016

Oktoobri alguses stardib Eesti suurima äriideede konkursi Ajujahi kümnes ehk juubelihooaeg. See on märkimisväärne sündmus ka SEB panga jaoks, kuna oleme Ajujahi konkursi juures olnud selle sünnist peale.…