Harjumaa noorte ettevõtlikkusteadlikkuse programmi avasündmus 2018

3. oktoober toimub Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse eestveetava Harjumaa noorte ettevõtlikkusteadlikkuse programmi avasündmus, mille eesmärk on noori inspireerida ühe õppeaasta jooksul algatama õpilasfirmat või omaalgatuslikke projekte.

Ühe õppeaasta jooksul saavad programmis osalejad erinevaid koolitusi ning mentorlust. Avasündmusel esitlevad noored ja ettevõtjad oma inspireerivaid ja huvitavaid kogemusi ning räägitakse õpilasfirmade loomise ja noorte omaalgatuslike projektide tegemise võimalustest Harjumaal. Avasündmuse raames toimuvad noortele õpilasfirma loomise ja omaalgatuslike projektide võimaluste töötoad.

Rohkem infot ja registreerimine SIIN

Seotud uudised

Noorte töömess “Suveks tööle 2018”

2. April 2018

Populaarne noortele suunatud töömess “Suveks tööle 2018“ tuleb taas! Sellel aastal toimub mess 17. aprillil 2018 kell 15-18 Viru Sokos Hotellis.  Messile on kutsutud Tallinna ja Harjumaa ettevõtted, kes…