11. ja 17. oktoobril toimub õpilasfirmade loomise koolitus Harjumaa noortele

Koolitus on mõeldud noortele, kes plaanivad sel aastal olla ettevõtlikumad ning luua õpilasfirma. Elamuslabori poolt läbiviidav koolitus annab noortele teadmised ja oskused, mis on vajalikud ja tähtsad reaalses elus ettevõtlusega alustades. Koolitus on üles ehitatud selliselt, et noored saavad liituda nii gruppidena kui ka üksikult ning alustatakse idee vormimisest kuni toote/teenuse disainimiseni välja.

Osalemine sellel koolitusel on Harjumaa 9. kuni 12. klassi õpilastele tasuta.

Lisainfo ja registreerimisinfo: https://www.facebook.com/events/2113619808892208/

Koolitust korraldab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

Seotud uudised

Turunduskoolitus mittetöötavatele noortele

20. January 2014

BCS Koolitus pakub aktiivsetele ja ettevõtlikkele noortele head võimalust osaleda tasuta e-turunduskoolitusel. Koolitus toimub 17.veebruar – 3.märts Tallinna kesklinnas. Nelja nädalase koolituse käigus õpitakse tegema veebilehte ja Facebooki…

Gümnaasiumi õpilasfirmade võistlus toimub 11. mail

27. April 2016

Tänavune õppeaasta on JA Eestile olnud väga edukas – õpilasfirmade arv on kasvanud hüppeliselt – 233-lt eelmisel aastal 296 õpilasfirmani tänavu. Kokku saab õppeaasta jooksul praktilise ettevõtluskogemuse ligi…