Suvised noorte ettevõtlikud teod tasub esitada konkursile

Edu ja Tegu ettevõtlikkuskonkurss ootab osa võtma7–26aastaseid õppivaid lapsi ja noori.

Ettevõtlikud teod on konkursile oodatud kuni 14. septembrini 2018.

Ettevõtlik tegu võib olla ettevõtlus klassikalises mõttes ehk äritegu, kus osaleja pakub omaloodud teenust või toodet ja keegi ostab seda. Aga see võib olla ka sotsiaalne tegu, mis aitab lahendada mõnda kogukonna, linna, valla või riigi probleemi. Oluline on, et tegu oleks uudne ja väärtuslik ning eluline ehk inimestel oleks seda ka tegelikult vaja. Idee peab olema konkursi tööde esitamise ajaks osaliselt või täielikult ellu viidud.

Finaliste oodatakse oma töid esitlema novembri alguses 2018. Auhinnagala toimub novembri lõpus.

Loe SIIT täpsemalt konkursi tingimuste kohta.

Osaleda saab üksi, paaris või kasvõi kogu klassiga! Osaleda tasub kindlasti, sest loosi läheb äge STIGO elektriroller ja palju muid põnevaid auhindu.

Seotud uudised

Noorte leiutajate riiklikule konkursile oodatakse osalejaid

7. October 2016

Juba üheksandat aastat toimuvale noorte leiutajate riiklikule konkursile oodatakse osalema kõiki õpilasi alates eelkoolist kuni 12. klassi lõpuni! Preemiaid ja auhindu jagub nii õpilastele kui ka juhendajatele! Konkreetset…

Teadusagentuur ootab konkursile õpilaste teadustöid

27. November 2013

Eesti Teadusagentuur koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga kuulutas välja 2014. aasta õpilaste teadustööde riikliku konkursi. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 1. märts 2014 ning konkursil võivad osaleda kõik kuni 19-aastased…