Kes valitakse Eesti parimaks õpilasfirmaks 2018?

Junior Achievement Eesti on korraldanud võistlust „Eesti parim õpilasfirma“ juba 23 aastat. Sel aastal valitakse parim õpilasfirma 11. mail Tartus, Eesti Rahva Muuseumis. Võistluse finaali kandideeris ligi 40 tugevad õpilasfirmat, kelle tegevusaruannete põhjal valis žürii välja 21 parimat, kes jätkavad parima õpilasfirma tiitlile pürgimist juba peagi.

Finaalvõistlus koosneb kolmest osast – lavaesinemised, vestlus žüriiga ning oma toote või teenuse esitlemine stendi juures. Kõik huvilised on oodatud õpilasfirmadega tutvuma stendivooru ajal 11. mail kell 11:45-15:00 ERM-i A-korpuse fuajees. Paljude toodete ja teenuste hulgas on esindatud näiteks kontorisussid, Eesti kompvekkide maitselised käsitööjäätised, ravimite võtmist meeldetuletav seade ning tasakaalulaud. Kõigi finalistidega on võimalik tutvuda alates 3. maist JA Eesti Facebooki lehel. Iga päev tutvustame kolme finalisti ja nii seitse päeva järjest.

Huvilistel on võimalik osa saada kogu võistluse melust ka otseülekande vahendusel JA Eesti Facebooki lehelt.

Eesti parim õpilasfirma 2018 sõidab Eestit esindama suvel toimuvale Euroopa parima õpilasfirma võistlusele Serbiasse. Eesti õpilasfirmad on tunnistatud Euroopa parimaks kolmel korral ning mitmel korral on meie noored jõudnud esikolmikusse.

Seotud uudised

7. mail selgub juba 20. korda Eesti parim õpilasfirma

24. April 2015

Keskkooliõpilastele mõeldud õpilasfirma programmi tänavune parim selgub 7. mail Tallinnas Mektory keskuses. Sel aastal tegutses Eestis 230 õpilasfirmat, mis on kõigi aegade rekord ja tähendab, et praktilise ettevõtluskogemuse…

Eesti õpilasfirma Festera valiti Euroopa parimaks

13. July 2017

Eesti selle aasta parim õpilasfirma Festera sai Brüsselis hakkama hiilgava esinemisega ning rahvusvaheline žürii kuulutas nad Euroopa parimaks õpilasfirmaks. Eestit Euroopa finaalis esindanud Festera kooseisus Kevin Reisenbuk, Sandra…