Noored Kooli kutsub kandideerima

Hea maailmamuutja!

Jäänud on veel kõigest loetud päevad, sest juba 10. märtsil lõpetab Noored Kooli pidulikult 12. lennu värbamisperioodi ja asub välja valima viimaseid osalejaid, kes juba sügisel alustavad tööd õpetajana erinevates Eestimaa koolides.

Kui Sa tunned, et tahad enda oskused ja teadmised proovile panna haridusvaldkonnas ning teha suure hüppe edasi isiklikus kasvus, siis alusta kandideerimist juba täna ning vii ennast kurssi programmi köögipoolega.

Maailmas on väga palju uut ka lisaks nuti-vidinatele, ta muutub iga päevaga väiksemaks ja suuremaks, huvitavamaks ja igavamaks, naljakamaks ja ohtlikumaks, suletumaks ja avatumaks. Kool peaks aitama uutel inimestele uue maailma võimalusi rõõmuga rakendama ja ohtudest oskuslikult mööda purjetama.

Tule Sina, tuleviku fänn, ja avastame koos võimalusi, mis aitaks igal lapsel Eestis saada hea hariduse ja parimad eeldused ellu astumiseks!

Anna meile oma huvist märku www.nooredkooli.ee/kandideeri!

#saeipeakuisaiejulge #muutusalgabsinust

Seotud uudised

Noored Kooli ootab kandideerima!

1. February 2016

SA Noored Kooli kutsub inimesi üles kandideerima 10. lendu.  Progamm on asutatud Heateo SA ja Swedbanki poolt 2006. aastal eesmärgiga tuua võimekaid inimesi haridusse mitte pedagoogiliselt erialalt, kes…