Aasta noor ettevõtja Kristel Kruustük innustab noori ettevõtlikkusele

Oktoobri alguses tunnustati pidulikul auhinnagalal Eesti parimaid ettevõtteid. Noore ettevõtja preemia 5000 eurot ja aasta noore ettevõtja tiitli pälvis Kristel Kruustük, tarkvara testimisega tegeleva ettevõtte Testlio looja ja tegevjuht.

Kristel Kruustük on 28-aastane särav ja võimalusi õhust haarav ettevõtja. Noorena ei olnud Kristeli ambitsioon saada ettevõtjaks. Ülikooli ajal puutus ta läbi tutvuskonna kokku tarkvara testimise maailmaga, kuid peagi nägi valdkonnas kitsaskohti. Koos oma tänase abikaasa Markoga jõuti üsna kiiresti tõdemusele, et asjale tuleb läheneda teisiti ning parim võimalus selleks on luua oma ettevõte.

Kristeli teekond ettevõtjaks sai alguse kirest ja tänu sellele on Kristelist saanud karismaatiline juht. Vaid mõne aastaga on Kristel viinud Testlio maailmakaardile. Ettevõttel on kontorid nii Eestis kui San Franciscos, kuid testijaid asuvad kokku 40 riigis. Kristel leiab kõikide oma toimetuste juures alati aega selleks, et toetada ja innustada noori inimesi oma valitud eluteel, osaledes erinevates noortele suunatud programmides nagu Superheroes, LEAP, Hüppelaud ja Digigirls.

Kristel leiab, et noori huvitab ettevõtlus väga. “Eriti kui meil on sellised ägedad ettevõtted, nagu Skype, Transferwise, Pipedrive või Testlio, kes näitavad, et kõik on võimalik. Kõik on enda teha. Ainult mine ja tee!” Kruustük lubab teha kõik endast oleneva, et noori ettevõtlikkusele inspireerida.

Noore ettevõtja preemia 2017 esikolmikusse jõudsid lisaks Kristelile ka kaksikutest ettevõtte omanikud Ivar ja Janar Merilo Thorgate Management OÜst ning ettevõtte Estanc AS tegevjuht Mihkel Tammo.

Swedbank ASi välja pandud 5000 euro suurune preemia anti välja juba kolmandat korda. Konkurssi korraldavad Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Swedbank AS ning algatust toetab president Kersti Kaljulaid.

Seotud uudised

Kandideeri noore ettevõtja preemiale!

1. September 2017

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Swedbank ootavad noori kuni 30-aastaseid (k.a) Eesti ettevõtjaid kandideerima 5000 euro suurusele noore ettevõtja preemiale. Preemia ja aasta noore ettevõtja tiitli annab president Kersti Kaljulaid üle 5.…

Aasta nooreks ettevõtjaks sai Taxify tegevjuht Markus Villig

14. October 2016

13. oktoobril tunnustati pidulikul auhinnagalal järjekordselt Eesti parimaid ettevõtteid. Noore ettevõtja preemia 5000 eurot pälvis sel aastal Markus Villig, kes on transporditeenust pakkuva ettevõtte Taxify OÜ asutaja ja…

Tuleval õppeaastal innustab ENTRUM noori Virumaal

4. June 2014

Rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss ENTRUM tegutseb eeloleval õppeaastal Virumaal. Programmi oodatakse osalema ligi 400 Ida- ja Lääne-Virumaa noort vanuses 13-19 aastat. ENTRUM stardib Jõhvis toimuva…