Konverentsil „Õpilasfirma – võimalus Sinu jaoks?!“ kohtuvad noored, et arutleda üheskoos erinevate äri- ja projektiideede üle.

Noortekonverents „Õpilasfirma – võimalus Sinu jaoks?!“ toimub kaheksandat korda Tartu ettevõtlusnädala noorteprogrammi raames. Konverents leiab aset 5.oktoobril kell 13.00-17.00 Dorpat konverentsikeskuses.

Noortekonverentsi eesmärgiks on tutvustada noortele õpilasfirmade programmi ja viia noored kokku mentoritega, kes annavad noorte äri-ja projektiideedele tagasisidet. Lisaks jagavad oma kogemusi ettevõtlusmaastikul Lauri Antalainen ja 2017 aasta Euroopa parim õpilasfirma Festera liikmed.

„Iga aastaga suureneb noortes huvi ettevõtlusmaastikul toimuva vastu ja noored soovivad

ennast proovile panna oma firmat tehes. Õpilasfirmade programm annab selleks suurepärase

võimaluse turvalises keskkonnas oma ideid katsetada juba kooliajal. Noortel on palju häid

ideid, mis ootavad realiseerimist, noortekonverents annab võimaluse teha selleks esimesed

sammud“ rääkis noortekonverentsi peakorraldaja Janeli Virnas.

Konverentsi ajakava Facebookis.

Konverentsi korraldab SA Tartu Ärinõuandla ja toetab Tartu LV.

 

Lisainfo: Janeli Virnas, SA Tartu Ärinõuandla noorte ettevõtlikkuse projektijuht

5348 4685, janeli.virnas@tartu.bas.ee

Seotud uudised

Eesti parim õpilasfirma valmistab sulavaid šokolaadilusikaid

31. May 2016

Eesti parim õpilasfirma on Spoony, kes valmistab šokolaadilusikaid, täpsemalt lusika otsas šokolaadikuubikuid, mis mõeldud maitsva kakaojoogi valmistamiseks. Tegemist pole küll innovatsiooniimega, kuid Eesti turul on sellised tooted üsnagi…

Võrgustiku partnerite mõtteid noortekonverentsilt Tartust

10. December 2012

"Unistused ellu!" võrgustiku partner Tartu Ärinõuandla korraldas noortekonverentsi "Teed tulevikku, OKEI?!" sel aastal juba seitsmendat korda. 22. novembril tuli Tartu Dorpat Konverentsikeskusesse ligi 120 noort, kes said silmast-silma…