Sügisesed Erasmus+ kontaktseminarid ootavad osalejaid!

Seekordsed Erasmus+ seminarid on eelkõige mõeldud just rahvusvahelise koostöö huvilisele, kel soov leida uusi koostööpartnereid.

Eriti oodatud on need, kel soov ja tahtmine tegeleda selliste teemadega nagu õpetajakoolituse tulevik, võrdsed võimalused ja innovatsioon hariduses. Kõik need seminarid toovad kokku osalejaid eri Euroopa riikidest ja erinevatest koolidest või haridusega seotud asutustest. Kohtumiste käigus leitakse uusi tööalaseid kontakte või ka sõpru, tekivad uued ideed ja vaatenurgad, pannakse alus rahvusvahelisele koostööle.

Tutvu värske nimekirjaga erinevatest seminaridest ja pane oma asutuse taotlemise soov teele: haridus.archimedes.ee/partneriotsingud-ja-kontaktseminarid

Taotlemistähtajad on juba oktoobris!

Tutvu taotlemisinfoga!

Kontaktseminar on Erasmus+ programmiga liitunud riigi agentuuri korraldatud sündmus koostööpartnerite leidmiseks. Seminaril osalevad partneriotsijad kogu Euroopast, tutvutakse kolleegidega, moodustatakse töögrupid vastavalt huvipakkuvatele teemadele ning harjutatakse nõuetekohase projektitaotluse vormistamist rahvusvahelises meeskonnas.

Seotud uudised

Erasmus noortele ettevõtjatele

18. May 2015

„Erasmus noortele ettevõtjatele” on üle-euroopaline vahetusprogramm ettevõtjate jaoks, mis annab uutele ettevõtjatele ja neile, kes soovivad ettevõtjaks saada, võimaluse õppida muudes programmis osalevates riikides väikeettevõtteid juhtivatelt kogenud ettevõtjatelt.…

Saa rahvusvaheline kogemus ettevõtjate vahetusprogrammis Erasmus!

24. November 2015

Eesti Kaubandus Tööstuskoda kutsub ettevõtjaid osalema „Erasmus noortele ettevõtjatele” programmis. See on üleeuroopaline vahetusprogramm ettevõtjatele, kus osalejad saavad otsida Euroopas uusi turge, koostöövõimalusi ning äripartnereid.  Keda ootame osalema?…