Praktiline ettevõtlusõpe koolides kogub populaarsust

Seda, et ettevõtlusõpe on koolides järjest populaarsem näitab koolitatud uute ettevõtlusõpetajate arvu kasv. Kindlasti on ettevõtlusõppe levikule kaasa aidanud Edu ja Tegu programm, mis võimaldab pakkuda õpetajatele tasuta koolitusi, kuid ka koolid ise saavad sellise õppe vajalikkusest järjest teadlikumaks.

Junior Achievement Eesti erinevate kooliastmete metoodilistel kursustel käis sel aastal kokku ligi 250 õpetajat, vaid mõned aastad tagasi oli see arv 100 õpetaja ringis aastas. JA Eesti koolitusjuhi Merike Elmiku sõnul teeb rõõmu kõige rohkem see, et ettevõtlusõpe jõuab järjest nooremateni: „Koolitatud õpetajatest üle saja hakkab ettevõtlikku eluhoiakut süstima just algkooli õpilastesse“.

Vaata TV3 uudistesaates „Suvised Seitsmesed“ ilmunud uudisklippi siin: http://uudised.tv3.ee/eesti/uudis/2017/08/21/praktiline-ettevoltusope-koolides-kogub-populaarsust

Seotud uudised

Ettevõtlusõpe võiks olla elulähedasem

14. October 2014

Tartus konverentsil „Ettevõtlus ja innovatsioon regionaalarengu veduritena – EIRD II” arutati 19. septembril ka ettevõtluspedagoogika küsimusi, kirjutab Leeni Uba Tartu ülikooli ettevõtluse õppetooli projektijuht Õpetajate Lehes. Ettevõtlusõpetajate ja…

Ettevõtlusõpe viiakse uuele tasemele

24. November 2015

Haridus- ja teadusministeerium on ette valmistamas ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe programmi, mille elluviimisesse on kaasatud ka Kaubanduskoda. Programm aitab õppimisvõimalused viia paremasse vastavusse tänaste tööturu vajadustega, et meie noored…