850 külalisõpetajat rääkis koolis oma karjäärist

Tagasi Kooli karjäärikuu inspireeris tänavu 850 inimest koolides oma lugu jagama. 2017. aasta veebruarist märtsini toimunud karjäärikuu raames jõudis tänu külalisõpetajatele, koolidele, õpetajatele ja organisatsioonidele jõudsid erinevad lood rohkem kui tuhandes külalistunnis 25 000 õpilaseni Eestis.

Külalistundide raames murdsid erinevate elualade inimesed müüte enda tööst ja karjäärivalikutest. “Õpilastele meeldis väga, nad küsisid nii palju küsimusi, mida tavaliselt ei tehta,” rääkis Kärla Põhikooli õppealajuhataja Anne Pildre ja sõnas, et lastel oli väga huvitav.  Pildre hinnangul on külalistunnid suurendanud ka õpilase ja õpetaja vahelist vahetut suhtlust.

Külalisõpetaja Rismar Marmor tõi positiivse aspektina välja, et õpilased kuulasid suure huviga ega olnud nutitelefonis. “Nad olid äärmiselt tähelepanelikud ja hiljem küsisid väga tarku küsimusi. Kõige ägedam küsimus oli – mis tunne on inimesi juhtida,” sõnas Postimees online reklaami- ja müügijuht.

Aitäh kõigile osavõtjatele! Kui käisid ka tundi andmas, jaga meiega oma kogemusi aadressil liisi@tagasikooli.ee. Vaata ka Facebooki külalistundide albumist, kes olid teised ägedad külalisõpetajad ning kuidas neil läks.

 

Lisainfo:

Liisi Jõeleht

liisi@tagasikooli.ee

www.tagasikooli.ee/

 

Seotud uudised

Tartus toimus õpilaste võimas teaduspidu

27. April 2018

12.-13. aprillil oli Eesti Rahva Muuseum teadushuviliste noorte päralt – peeti õpilaste teadusfestivali, tunnustati õpilaste teadustööde riikliku konkursi parimaid, osaleti teaduse ja tehnoloogiaga seotud festivaliprogrammis. Mõlemal päeval oli…

Kuidas ärgitada õpilasi küsimusi esitama?

28. October 2016

Olen õpilaste ette kutsunud kõnelema oma ala spetsialisti. Aulas on terve gümnaasium, 200 õpilast. Spetsialist kõneleb oma tööst ja valdkonnast, ta on planeerinud esinemise lõppu kümme minutit õpilaste…