Loomehäkk kutsub noori loomevaldkonna ideid genereerima

Loomehäkk tuleb taas ja seekord lahutab meelt! Baltimaade suurim üliõpilaste ja õppurite loomemajanduse hackathon toimub 27-29. jaanuaril 2017 juba kolmandat korda, et sütitada ettevõtlikkust ja innovatsiooni loomealadel. Loomehäkk vol 3 teemaks on meelelahutus.
Noored saavad kokku panna oma meeskonna loojatest, programmeerijatest, disaineritest ja ettevõtjatest, lahendada etteantud väljakutseid või ette astuda oma ideega tehnoloogia ja loomemajanduse ristteel. Osalejate käsutuses on kogu BFMi maja, juhendajad, vidinad, praktikud ja 48 tundi, et töötada välja ja esitleda zhüriile oma unikaalne lahendus.

Oma meeskonnaga saab häkkida neid valdkondi:
Muusika
Film ja liikuvad pildid
Mood
Mängud
Etenduskunstid
Kultuuripärand ja muuseumid

Auhindade jagamisel hindab zhürii projekte järgmiste kriteeriumite alusel:
Idee ja teostuse üldine kvaliteet
Loomingulisus ja seotus loomemajandusega
Tehnilise teostuse küpsus
Mõjukus ja äripotentsiaal

Üritus toimub 27.-29. jaanuaril Balti Filmi- ja Meediakoolis Tallinn, Narva mnt 27.

Osalustasu 25 eurot. Tudengitele on osalemine tasuta (sooduskoodi saad koolist või kirjuta marekm@tlu.ee) ja võta kaasa üliõpilaspilet.

Seotud uudised

TeamLab kutsub arendajaid oma ideid ja meeskondi täiendama

21. October 2016

Olete oodatud 22. ja 23. oktoobril  Tallinnasse Kultuurikatlasse (Põhja pst 27a) TeamLab hackathonile,  kus saate koos  disainerite, turundajate, inseneride ja IT asjatundjatega üheskoos kahe päeva jooksul uusi tooteid…

Tuleval õppeaastal innustab ENTRUM noori Virumaal

4. June 2014

Rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss ENTRUM tegutseb eeloleval õppeaastal Virumaal. Programmi oodatakse osalema ligi 400 Ida- ja Lääne-Virumaa noort vanuses 13-19 aastat. ENTRUM stardib Jõhvis toimuva…

Noorteprogramm ENTRUM ootab ideid ettevõtlike ideede panka

13. August 2014

4. augustil avas Eesti Energia koolinoorte ettevõtlikkusideede konkurss ja arenguprogramm ENTRUM ettevõtlike ideede panga. Panga eesmärk on pakkuda inspiratsiooni ning nende ideede elluviimisvõimalust konkursil ja arenguprogrammis osalevatele 13-19-…