Noorte Infomessi Teeviit 2016 eksponendina registreerimine nüüd avatud!

Tänavu tuleb Teeviit teisiti. Rohkem, kui kunagi varem keskendub see noore haridusvalikute ja tegeliku tööelu kokku viimisele, et tema karjäärivalikud vastaksid võimalikult täpselt huvidele ja võimetele ning samal ajal tööturu vajadustele. Sel aastal oodatakse messi külastama vähemalt 6000 noort!

Teeviit 2016 lähtub noorest liites õppeasutused, tööandjad, tugiteenused, vabatahtliku ja huvitegevuse pakkujad ning teised osapooled kokku valdkondlikeks aladeks. Nii saab noor võimalikult mitmekülgse ja tervikliku ülevaate valdkonna võimalustest, väljavaadetest ja vajadustest ning eeldused langetada kaalutletud otsus.

Tule eksponendiks!

Sul on võimalus anda oma panus, et noored teeksid teadliku ja motiveeritud karjääriotsuse. Tule tutvusta noortele karjäärivõimalusi, tööturul vajaminevaid pädevusi ning aita mõtestada hariduse ning tööturu vajaduste vahelist seost. Ootame eksponente, kes pakuksid noorele võimalust testida, katsetada, uurida, näha, kogeda, küsida.

Lisainfo ja registeerimine siit: http://www.teeviit.ee/

 

Seotud uudised

Noorte töömess “Suveks tööle 2016”

1. April 2016

26. aprillil kell 15.00-18.00 hotell Euroopa konverentsikeskuses toimuvale noorte töömessile on oodatud need Tallinna ja Harjumaa ettevõtted ja organisatsioonid, kellel on võimalus pakkuda tööd alla 18-aastastele noortele. Messil osalemine…

Võrgustik osales noorte infomessil Teeviit 2012!

10. December 2012

"Unistused ellu!" messiboksist said nii huvilised noored kui ka nende juhendajad ja õpetajad infot, mida erinevad Eesti ettevõtted ja organisatsioonid noorte ettevõtlikkuse toeks teevad ja kust selle kohta…

Tere tulemast, Avatud Eesti Fond!

30. October 2012

Avatud Eesti Fond otsib uusi ideid ja algatusi, mis tugevdaksid Eesti vabakonda ning toetab avatud ühiskonna väärtustest lähtuvaid projekte, mis aitaksid noortel osaleda neid puudutavates otsustes. Selleks algatab…