Ettevõtlusmentorluse praktikad Taani näitel

Ettevõtjad, õppejõud ja õpetajad, kes tahavad toetada õpilas-/üliõpilastiimide arengut, kuulata Taani kogemust ettevõtusmentorlusest ja saada häid praktikaid, et kasutada neid õppetöös, on oodatud 29. septembril, kell 9.00 – 16.00 toimuvale koolitusele.

Käsitletavad teemad:

  • Ettevõtlusmentorluse praktikad Taani näitel.
  • Kas ja kuidas hinnata mentori rolle lähtuvalt olukorrast?
  • MentorGame (mäng mentori rollidest arusaamiseks).
  • Miks on vaja teada mentorluse etappe ja mida selle teadmisega peale hakata?

 

Koolitusel saate läbi aktiivsete tegevuste kogemused ja see on üles ehitatud aktiivõppe meetodeid kasutades.
Koolitusele saate registreeruda SIIN.
Koolitus toimub Tallinna Ülikoolis (Tallinn, Narva mnt 25, IV korrus, 410), töökeeleks on inglise keel.

Seotud uudised

Ettevõtluspädevuste arendamine Taani näitel

2. May 2016

23.mail toimub Ettevõtlusõppe programmi raames koolitus – Haridustasemete ülene ettevõtl(ikk)uspädevuste arendamine -Taani kogemus. Kogemusi jagab Anders Rasmussen. Koolitus toimub Tallinna Ülikoolis (Narva mnt 25, Tallinn). Koolituse sihtrühm on…

Tunnusta vabatahtlikke ärimentoreid!

30. April 2013

JA Eesti Aasta Mentor 2013 Junior Achievement Eesti soovib tunnustada inimesi, kes on vabatahtlikuna aidanud kaasa noore põlvkonna ettevõtjate arendamisele! Tahame esile tõsta inimest, kes on jaganud oma…