Konverents “Noortemalevad – kas, kuidas ja kuhu edasi?”

Ettevõtjad ja malevakorraldajad üle Eesti on oodatud osalema konverentsil reedel, 26. augustil kell 10:00-17:00 Tallinna Ülikooli Mare õppehoones (Uus-Sadama 5, Tallinn).

Konverentsi eesmärk on jagada ideid ja mõtted, kuidas tagada ja parandada malevategevuse kättesaadavust üle Eesti ning kuidas luua uusi malevakohti ning vähendada võimalikke takistusi.

Malevateemaline konverents keskendub eelkõige malevate olevikule ja tulevikule. Näiteks keskendutakse teemadele nagu ettevõtjate motivatsiooni suurendamine noortele töökohtade loomiseks, malevakorraldajate võimekuse toetamine ja koostöökohtade arendamine, noortele töökohtade loomise ning tööle võtmisega seotud bürokraatia. Konverents lõppeb esindusliku banketi ning noortesõbralike tööandjate tunnustamisega.

Päeva moderaator on Madis Milling.

Lisainfo ja registreerimine siin.

Seotud uudised

Konverents “Lendame koos”

22. July 2016

Eesti Ettevõtlike Noorte Koda (JCI) korraldab konverentsi „Lendame koos“, mis uurib, kuidas teha äri maailma erinevates nurkades ning avab rahvusvahelise ettevõtluse põneva maailma. Konverentsil osaleja saab reaalse ning praktilise…

Konverents “Õpipoisiõpe – õng või kala?”

29. March 2016

Kutsume ettevõtjaid õpipoisi- ehk töökohapõhist õpet tutvustavale konverentsile. Eestis üha enam populaarsust koguva töökohapõhise õppe põhieesmärk on valmistada ette majanduse, ühiskonna ja ettevõtluse vajadustele vastavat tööjõudu kõige vahetumal viisil…