Konverents “Lendame koos”

Eesti Ettevõtlike Noorte Koda (JCI) korraldab konverentsi „Lendame koos“, mis uurib, kuidas teha äri maailma erinevates nurkades ning avab rahvusvahelise ettevõtluse põneva maailma. Konverentsil osaleja saab reaalse ning praktilise sisendi arendamaks oma ideed ja või toodet, et teostada end rahvusvahelisel areenil.

Lektorid on oma ala professionaalid, kes teevad äri maailma eriskummalistes paikades ning kes omavad laialdasi teadmisi ja parimaid praktikaid tegutsedes nii rahvusvahelistel turgudel kui ka Eestis. Põnevad, sisukad ja interaktiivsed ettekanded räägivad lugusid elust enesest.

Kahepäevase konverentsi eesmärk on innustada ettevõtlike inimesi ning ettevõtjaid, mõtlema globaalselt ja tegutsema rahvusvaheliselt. Konverentsil käsitletakse teemasid, mis julgustavad mõtlema suurelt ning astuma laia maailma. Konverentsi ettekanded annavad vastused järgmistele küsimustele:

  • Mis tagab edu laias maailmas?
  • Kuidas muuta ettevõte rahvusvaheliseks?
  • Kuidas saan ise panustada, et luua positiivseid muutuseid maailmas?

 

Konverents toimub 16. -17. septembril Tallinnas.

Loe konverentsi ja esinejate kohta lähemalt siit.

 

Seotud uudised

Rahvusvaheline konverents “Talendid tuleviku teenistuses III”

4. December 2013

Tartu Ülikooli Teaduskool korraldab 9.-10.jaanuaril 2014.a. Tartus kolmanda konverentsi sarjast "Talendid tuleviku teenistuses". Konverentsiga tähistame Eesti olümpiaadide 60. aastapäeva. Konverentsi peateemaks on koostöö ja (tugi)võrgustikud kui edu võti…

Toimus konverents “Talendid tuleviku teenistuses”

13. January 2014

9.-10. jaanuaril toimus Tartus kolmas konverents sarjast "Talendid tuleviku teenistuses". Konverentsi korraldas Tartu Ülikooli Teaduskool ning ühtlasi tähistati ka Eesti olümpiaadide 60. aastapäeva.  "Unistused ellu!" võrgustiku asutaja Tiia…

Konverents “Õpipoisiõpe – õng või kala?”

29. March 2016

Kutsume ettevõtjaid õpipoisi- ehk töökohapõhist õpet tutvustavale konverentsile. Eestis üha enam populaarsust koguva töökohapõhise õppe põhieesmärk on valmistada ette majanduse, ühiskonna ja ettevõtluse vajadustele vastavat tööjõudu kõige vahetumal viisil…