Tallinna Vanalinna Päevade käigus saab tutvuda noorte ettevõtjatega!

Tallinna Vanalinna Päevade käigus saab tutvuda noorte ettevõtjatega. JA kutsub 1. juunil õpilasfirmade ja 4. juunil miniminifirmade laadale!
Vanalinna päevade avamispäeval, 1. juunil on Raekoja platsis õpilasfirmade laat, kus oma tooteid pakuvad umbes 20 õpilasfirmat. Laadal saab endale soetada mitmes variandis lipse, kosmeetikat, kodust juustu valmistamise komplekti, kitsepiimajäätist, magusat šokolaadi ja muud põnevat. Õpilasfirmade laat on avatud kell 13 – 15.

Meie kõige nooremad ettevõtjad – 5. klassi õpilaste miniminifirmad pakuvad maitsvaid suupisteid ja jooke vanalinna päevade lastealal Hirvepargis laupäeval, 4. juunil kell 14 – 16. Hirvepargi programmis on laupäeval tsirkusepäev ning plaanis palju põnevat muudki.

Tutvuge Vanalinna päevade programmiga siin ja astuge läbi!

Seotud uudised

Tule jõululaatadele!

30. November 2018

Vali endale kalendrist sobiv nädalavahetus ning tule vaata, mida õpilasfirmad sel aastal jõululaatadel pakuvad! Laadad toimuvad nii Värskas, Pärnus, Narvas, Tallinnas, Tartus kui ka Raplas. Talvine pööripäev on…

Noorte töömess “Suveks tööle 2018”

2. April 2018

Populaarne noortele suunatud töömess “Suveks tööle 2018“ tuleb taas! Sellel aastal toimub mess 17. aprillil 2018 kell 15-18 Viru Sokos Hotellis.  Messile on kutsutud Tallinna ja Harjumaa ettevõtted, kes…