Säästmisteemaliste mängude konkurss!

Ettevõtlusteater MTÜ kutsub koole osalema säästmisteemaliste mängude konkursil! Konkursile on hiljemalt 15. veebruariks oodatud lauamängud, veebilahendused ja teised igapäevases õppetöös kasutatavad mängud. Rohkem informatsiooni leiate aadressilt www.ettevotlusteater.eu.

Pidulik tänuüritus, kus tunnustatakse võitjaid ja kõiki osalejaid, toimub 15. märtsil Rakvere Targa Maja kompetentsikeksuses:  https://www.facebook.com/TargaMajaKompetentsikeskus/?fref=ts

Rohkem informatsiooni  konkursi kohta annab Piret Põld (piretpold@gmail.com)

Seotud uudised

Valminud on video Ettevõtlusteatri noorte sõidust Istanbuli

27. November 2013

Video kajastab Ettevõtlusteatri senist rahvusvahelist tegevust, koostöö rahatarkust edendava partnerorganisatsiooniga Child and Youth Finance International jätkub. Mattias Lepp`a lool põhinev etendus-seminar "Click&Grow – time to show" toimub 21.…