Kas noorte töötamise regulatsiooni tuleks muuta?

Kaubanduskoda soovib kaardistada ettevõtjate kogemused alla 18-aastaste noorte tööle võtmisest ning küsida tagasisidet täna kehtiva alaealiste töötamist puudutava regulatsiooni kohta. Kas see soodustab noorte töökogemuse omandamist ja tööharjumuse tekkimist? Mida tuleks tänases regulatsioonis muuta või teisiti teha? Oleme sel teemal ette valmistamas seminari, mis toimub juba 16. detsembril ning seetõttu on kõikide ettevõtjate sisend väga oodatud! 

Palume Teil vastata küsimustele. Küsimustiku leiate siit »

Vastamine on anonüümne ja võtab aega kuni 10 minutit. Tulemused avalikustatakse seminaril „Noore esimesed sammud tööelus“.

Palume vastata enne 4. detsembrit 2015.

Lisainfo:
Liisi Hansen
Ettevõtlikkuse valdkonna projektijuht
E-post: liisi.hansen@koda.ee
Tel: +372 604 0084

Seotud uudised

Noorte ettevõtluskonkurss “Nutikad noored 2013”

3. April 2013

Läänemere Linnade Liidu (UBC) hariduskomisjon ja Kärdla linnavalitsus kutsuvad osalema noorte ettevõtlusprojektis „Nutikad noored 2013“. Projekti eesmärgiks on initsieerida noorte ettevõtlust, ettevõtlikkust ja algatusvõimet. Ootame ettevõtlusprojektis osalema noori,…

Ettevõtlusteatrite festival tuleb taas!

22. September 2015

Ettevõtlusteater MTÜ koos partneritega kutsub kõikide põhikoolide õpilasi ja õpetajaid esitama oma ettevõtlusteatri etenduste lindistusi veebikeskkonnas toimuvale ettevõtlusteatrite festivalile.   Festivalile on oodatud tööd põhikooli igast vanuseastmest. Konkureerima pääsevad…