Haridusteemaline mõttehommik

Heateo SA korraldab ettevõtetele suunatud mõttehommikuid, mille eesmärgiks on koos arutleda, kuidas ühiskondlike valukohtade lahendamisse strateegilisemalt panustada. Neljapäeval, 19. novembril toimuval mõttehommikul keskendutakse haridusteemadele. Heategu räägib enda kogemusest antud valdkonnas ning toob inspireerivaid näiteid mõjukatest lahendustest Eestis ja välismaal.

Üritus toimub neljapäeval, 19. novembril kell 09.30 – 11.00 Telliskivi LoomelinnakusTelliskivi 60a, A3, IV korrusel koolitusruumis “Vägi”. 

Tule osalema!

Täiendav info:

Kaspar Kelder
Arendus ja partnersuhete juht
Heateo Sihtasutus
Telliskivi 60a, A3, 10412 Tallinn
GSM: 372 53426389
kaspar@heategu.ee

Seotud uudised

Tagasi Kooli otsib kommunikatsiooni eest vastutajat

7. April 2016

Otsime oma meeskonda inimest, kes soovib juhtida 0,70 töökoormusega Tagasi Kooli KOMMUNIKATSIOONI, et viia igapäevase teavitustöö ja kampaaniate korraldamise kaudu külalisõpetamise idee kõigi õpetajate ja potentsiaalsete külalisõpetajateni. Oled…