Aitame külalistundidega teadlikumaid tulevikuvalikuid

Praegu teeb enam kui 20 000 koolilõpetajat oma järgmist karjäärivalikut – kas valida kutse- või kõrgharidus, humanitaar- või reaalvaldkond ja millist tööd tulevikus teha? Vahel piisab ühest koolitunnist, et aidata õpilastel teha teadlikumaid valikuid.

Kui võiksid jagada õpilastega lugu oma tööst ja elu valikutest, siis registreeru külalisõpetajaks Tagasi Kooli infosüsteemis. Infosüsteemis on üle 1000 õpetaja, 230 koolist üle terve Eesti, kellele oled registreerudes kättesaadav või kellele saad ise tunniandmise ettepaneku teha. 

Kui Sinu õpilased võiksid kuulda erinevaid karjäärilugusid, siis kutsu külalisõpetaja tundi. Tagasi Kooli infosüsteemis on üle 1000 külalisõpetaja, kes on märku andnud, et võiksid karjääriteemalist külalistundi anda. Vaata Tagasi Kooli infosüsteemist, millised inimesed on andnud märku, et võiksid tulla maakonda või kooli, kus Sa töötad.

November on Tagasi Kooli karjäärikuu, mil aitame oma tegevusega kaasa, et õpetajate ja külalisõpetajate koostöös sünniks rohkelt karjääriteemalisi külalistunde.

Toetame koos õpilasi oluliste otsuste tegemisel!

Tagasi Kooli meeskond

Seotud uudised