VeniVidiVici Õpilasvahetus ootab osalema!

VeniVidiVici Õpilasvahetus alustab juba neljandat õppe-aastat! Õpilasvahetus võimaldab minna teistesse Eesti piirkondadesse õppima ja elama. Tahame tõestada, et alati ei olegi vaja välismaale tõtata, et midagi uut ja huvitavat näha. Igal paigal on omamoodi nägu, erilised tegevused ja mis peamine – vahvad inimesed! Kõike lihtsalt peab ise nägema, et mõista meie väikse riigi mitmekesisust!

Kas poleks mitte põnev õppida üks või kaks nädalat näiteks pealinnas, tutvuda Hiiumaaga või sõita hoopis Ida-Virumaale? Noortel on tore avastada mõne väikese koha nostalgia ja õppida sealses pisikeses maakoolis, olles ise kogu aeg elanud Tallinnas. Omaette elamus on aga minna ka teise keele- ja kultuuriruumiga perre ja kooli.

VeniVidiVici Õpilasvahetus pakub individuaalselt midagi igale õpilasele: leitakse uusi sõpru, saadakse iseseisvust ja erinevaid ideid, mida oma kodukohas rakendada, võõrkeelse kooli valimise korral võimaldab õpilasvahetus ka keelepraktikat. Viibimine teises koolikeskkonnas on igal juhul ja igas mõttes rikastav elamus noorele inimesele!

Vahetusõpilaste majutamine toimub peredes. Head lapsevanemad, majutajateks saavad olla kõik, kelle lapsed käivad vastuvõtvas koolis või elavad antud kooli läheduses. Vahetusõpilase majutamine on põnev ja väärt kogemus – ühiselt saab kultuurselt ning teguderohkelt aega veeta.

VeniVidiVici Õpilasvahetuses on osalenud juba üle 270 õpilase – osale SINAGI!

Lisainfo vvvopilasvahetus.eu ja vaata videot!

Seotud uudised

Võrgustikus uus algatus VeniVidiVici Õpilasvahetus

2. January 2014

VeniVidiVici  korraldab õpilasvahetusi Eestis 7.-12. klasside õpilastele kestvusega 1-2 nädalat. Õpilasvahetuse eesmärk on sotsiaalsete oskuste arendamine, uues keskkonnas kohanemine, integreerumine ühiskonda; selle all pööratakse tähelepanu keelekümbluse edendamisele ja…