Arvamusfestivalil tööelulaval tuleb arutelu “Noored töömaailma muutjana”

Mis juhtub, kui Y generatsioon ei valigi endale ühte kindlat töökohta vaid teeb tööd siis, kui ise heaks arvab? Mida tööandjad sellest arvavad? Kui enamus inimesi töötaks projektipõhiselt mitmes ettevõttes, siis kuidas peaks välja nägema maksusüsteem? Maailm muutub väga kiiresti, aga töötamist reguleerivad seadused ja reeglid on loodud suures osas mitukümmend aastat tagasi. Kuidas mõjutab suhtumist töösse aga vabatahtlik töö? Mida noored eelistavad, kas lihtsamat palgatööd või põnevaid väljakutseid vabatahtlikuna? Arutelus osalevad ettevõtjad, noored ja vabatahtlikud. Arutelu korraldavad Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Eesti Noorteühenduste Liit ja töövahendusportaal GoWorkaBit.

Arutelu toimub: 14. augustil tööelulaval kell 14.30-16.00

Arvamusfestivalist www.arvamusfestival.ee

Seotud uudised

Noored muudavad töömaailma

28. August 2015

14. augustil arutleti Arvamusfestivali tööelulaval, kuidas noored töömaailma muudavad ja milliseid muutusi on ettevõtetes juba täna tehtud. Räägitakse üha tihemini, et Y-generatsioon ei soovi endale ühte kindlat töökohta,…

“Unistused ellu!” võrgustik osales Arvamusfestivalil

19. August 2013

Võrgustik „Unistused ellu!“ osales Eesti esimesel Arvamusfestivalil, mis toimus 16. ja 17. augustil Paides. Spetsiaalsel ettevõtluslaval korraldas ka meie võrgustik koostöös EBSiga arutelu: Eesti tuleviku tegijad – kas…

Ettevõtlusteatrite festival tuleb taas!

22. September 2015

Ettevõtlusteater MTÜ koos partneritega kutsub kõikide põhikoolide õpilasi ja õpetajaid esitama oma ettevõtlusteatri etenduste lindistusi veebikeskkonnas toimuvale ettevõtlusteatrite festivalile.   Festivalile on oodatud tööd põhikooli igast vanuseastmest. Konkureerima pääsevad…