Esimese Ettevõtlusteatri festivali “Õpime ettevõtlusest” videod on valmis

Hea ettevõtlusteatri huviline!

22.05.2015 Rakvere Kultuurikeskuses toimunud Ettevõtlusteatri festivali “Õpime ettevõtlusest” etendustest on valminud videod.
Nüüd on kõigil, kes festivalipäeval meiega liituda ei saanud, võimalus osa saada noorte ja säravate näitlejate etteastetest. Loodetavasti on see tore meenutus toimunud festivalist ning sütitav pisik uuteks väljakutseteks!

Festivalil etendunud üheksa lavateost leiate siit ning esimese ettevõtlusteatri festivali “Õpime ettevõtlusest” inglisekeelsete subtiitritega video siit ja venekeelsete subtiitritega siit. Inglise- ja venekeelsete subtiitritega kokkuvõtlikele videotele lisab väärtust Urmas Vaino kommentaar. Nendes igast etendusest mõni lõik. Suured tänud videote autorile Jaanus Lekile.

Uute kohtumisteni!
Teie Ettevõtlusteater

Ettevõtlusteatri festivalil "Õpime ettevõtlusest" 22.05.2015
Video: Jaanus Lekk

Seotud uudised

Ettevõtlusteatri festival „Õpime ettevõtlusest“

11. December 2014

Kutsume Teid osalema esimesel vabariiklikul Ettevõtlusteatri festivalil „Õpime ettevõtlusest“, mis toimub Rakvere Kultuurikeskuses 22. mail 2015. Ettevõtlusteater MTÜ meeskond ja festivali kunstiline juht kutsuvad festivalile esinema üheksa ettevõtlusteatri…

Esimene ettevõtlusteatrite festival levitab ettevõtluspisikut

21. May 2015

Homme, 22. mail 2015 saab esimesel vabariiklikul ettevõtlusteatrite festivalil „Õpime ettevõtlusest“ Rakvere Kultuurikeskuses näha üheksat õpilaste ja lasteaialaste etendust. Esimesel ettevõtlusteatrite festivalil õpitakse lisaks ettevõtlusele ka elust enesest.…