Tere tulemast, 3DPrinterOS!

3DPrinterOS-i üks suurematest eesmärkidest on pikemat aega olnud katta terve Eesti koolivõrgustik 3D-printerite ning 3DPrinterOS tarkvaraga, mida meil on au jagada Eesti haridussüsteemile tasuta. 3DprinterOS-i puhul on tegu maailma esimese pilvel põhineva 3D-printerite operatsioonisüsteemiga, mille unikaalne tarkvara muudab tavakasutajatele 3D-printimise kümneid kordi lihtsamaks, kiiremaks ja huvitavamaks. Tööväliselt korraldame keskmiselt korra kuus ka huvilistele 3D-printimise koolitusi ning õpitubasid, mille raames esitleme 3D-printimist kui tervikut, juhatame sisse huvilised CAD-maailma ning seletame lahti innovatsiooni tagamaad. 2014. aastast on meie kontorid asunud Eesti Tehnoloogiaarenduse mekas Mektorys, mida külastatakse pea iganädalaselt maakera erinevatest nurkadest, siinsamas korraldame ka igakuiseid töötubasid ning loenguid 3D-printimisest.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Henkel Balti OÜ!

19. June 2012

Henkel Balti OÜ korraldab 3-10 aastastele lastele suunatud Mr.Pritti kunstikonkurssi, mis on igal aastal erineval teemal ning mille eesmärk on innustada lapsi liimi ja erinevate materjalide abil looma…

Tere tulemast, A. Le Coq AS!

21. February 2012

A. Le Coqil on stipendium, mis on suunatud Tartu- ja Võrumaa kutsehariduskeskuste poolt õpetatavate erialade- mehhatroonika, lukksepa või infotehnoloogiasüsteemide (töö automaatjuhtimisega tööpinkidega)- õppuritele. Stipendiumikonkurss kuulutatakse välja iga aasta…

Tere tulemast, CWT Estonia AS!

12. April 2012

CWT Estonia (endine Kaleva Travel) lööb partneri ja toetajana kaasa erinevas vanuses lastele ja noortele suunatud haridus- ja sotsiaalprojektides. CWT Estonia  (Kaleva Travel) reisistipendium Alates 1997.a. toetab CWT…