Erasmus noortele ettevõtjatele

„Erasmus noortele ettevõtjatele” on üle-euroopaline vahetusprogramm ettevõtjate jaoks, mis annab uutele ettevõtjatele ja neile, kes soovivad ettevõtjaks saada, võimaluse õppida muudes programmis osalevates riikides väikeettevõtteid juhtivatelt kogenud ettevõtjatelt. See on mõlema poole jaoks kasulik koostöö, mille raames saavad mõlemad leida Euroopas uusi turge või äripartnereid ning erinevaid ärivõimalusi.

Uus ettevõtja (plaanis alustada või alustanud oma ettevõtte mitte rohkem kui 3 aastat tagasi) külastab kogenud ettevõtjat, koguvad ning vahetavad teadmisi ning äriideid vastuvõtva ettevõtjaga, kellega nad teevad koostööd 1–6 kuu vältel. See toetab uue ettevõtte edukat loomist või tugevdab uut ettevõtet. Kasu toob ka juurdepääs uutele turgudele, rahvusvaheline koostöö ja võimalikud koostööväljavaated välismaiste äripartneritega.

Programmi „Erasmus noortele ettevõtjatele” rahastab Euroopa Komisjon ja see hõlmab kogu Euroopa Liitu ning mõningaid teisi riike ja seda toetavad ettevõtlustoetuste andmise valdkonnas kohalikud kontaktpunktid (nt kaubanduskojad, ettevõtlusinkubaatorid jms).

Täpsem info programmist www.koda.ee/erasmus

Vaata lähemalt algatuse kirjeldust "Unistused ellu!" veebis »

Seotud uudised

Saa rahvusvaheline kogemus ettevõtjate vahetusprogrammis Erasmus!

24. November 2015

Eesti Kaubandus Tööstuskoda kutsub ettevõtjaid osalema „Erasmus noortele ettevõtjatele” programmis. See on üleeuroopaline vahetusprogramm ettevõtjatele, kus osalejad saavad otsida Euroopas uusi turge, koostöövõimalusi ning äripartnereid.  Keda ootame osalema?…

Ettevõtjatele pakutakse võimalust silmaringi avardamiseks

14. March 2013

Ettevõtete esindajatel on võimalik oma silmaga kohapeal kaeda, mismoodi korraldatakse kutseharidust teistes Euroopa riikides. Sihtasutuse Archimedes vahendusel toimuvad õppelähetused annavad võimaluse külastada erinevate riikide kutseõppe seisukohast olulisi asutusi,…