Kutse rahvusvahelisele konverentsile “Let’s TOY! – Kuidas õpetada ettevõtlust? Uuemaid trende ja meetodeid”

Kutsume ettevõtlusõpetuse korraldajaid rahvusvahelisele konverentsile:

"Let's TOY!"
Changing the Culture of Entrepreneurship Learning
Kuidas õpetada ettevõtlust? Uuemaid trende ja meetodeid

26. augustil 2015 toimub Tartu Loomemajanduskeskuses konverents, kus arutletakse erinevate uudsete võimaluste üle, kuidas saab õppida ja õpetada ettevõtlust. Ülevaade antakse erinevatest programmidest, mille abil ettevõtluspisikut on Eestis ja Soomes eri õppetasemetel levitatud.

Lähemalt tutvustatakse Soomes järjest populaarsemat TOY-mudelit, mis pedagoogilise meetodina kasutab praktilist tiimiõpet. Konverentsi töökeelteks on eesti ja inglise keel (sünkroontõlkega).

Konverentsi programmiga tutvuda ja konverentsile registreeruda saate siit:
Programm »
Registreerimine »

Kohtumisteni!
Tartu Kunstikool

Lisainfo: Juta Vallikivi
juta.vallikivi@art.tartu.ee

Tartu Kunstikool
+372 5566 7944

Seotud uudised

Võrgustikuga ühines algatus Kuidas.ee

28. June 2013

Kuidas.ee on uus haridusalane portaal Eesti veebimaastikul, toomaks kätte ja vahendamaks kasutajalt kasutajale eestikeelseid lihtsaid, selgeid ja illustreeritud õpetusi, kuidas midagi teha. Sisu saab lehele nii Kuidas.ee aktiivse…

Konverents “Noortemalevad – kas, kuidas ja kuhu edasi?”

15. August 2016

Ettevõtjad ja malevakorraldajad üle Eesti on oodatud osalema konverentsil reedel, 26. augustil kell 10:00-17:00 Tallinna Ülikooli Mare õppehoones (Uus-Sadama 5, Tallinn). Konverentsi eesmärk on jagada ideid ja mõtted, kuidas…

Rahvusvaheline konverents “Talendid tuleviku teenistuses III”

4. December 2013

Tartu Ülikooli Teaduskool korraldab 9.-10.jaanuaril 2014.a. Tartus kolmanda konverentsi sarjast "Talendid tuleviku teenistuses". Konverentsiga tähistame Eesti olümpiaadide 60. aastapäeva. Konverentsi peateemaks on koostöö ja (tugi)võrgustikud kui edu võti…