Esita kandidaat JA Eesti aasta ettevõtlusõpetaja ja mentor tiitlile!

Juba neljandat aastat kuulutab JA Eesti välja Aasta ettevõtlusõpetaja konkursi, et tunnustada silmapaistvaid, innustavaid ja südamega oma tööd tegevaid ettevõtlusõpetajaid! JA Eesti aasta mentorit, kes annab vabatahtlikuna oma panuse õpilasfirmade arengusse, on tunnustatud varem kahel aastal.

Aasta ettevõtlusõpetaja ja JA Eesti aasta mentori tiitlile võivad kandidaate esitada õpilased, kolleegid, koolide juhtkonnad, lapsevanemad jt huvipooled. Kandidatuuri estiamisel on oluline, et kandaadi tegevus oleks silmapaistev ja tulemusrikas just 2014/15 õppeaastal.

Aasta ettevõtlusõpetaja 2015 kandidaadi esitamise kriteeriumid ja ankeedi leiate siit »

JA Eesti aasta mentori 2015 kandidaadi esitamise kriteeriumid ja ankeedi leiate siit »

Kandideerimisavaldusi ootame 11. maiks kell 12.00 kas täites ankeedi kodulehel või meilil junior@ja.ee.

Tunnusta ettevõtlusõppe edendajaid!

 

 

 

 

Seotud uudised

Esita oma kandidaat Aasta Ettevõtlusõpetaja tiitlile!

30. April 2013

Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013 Junior Achievement Eesti koos Swedbankiga kutsub õpilasi, õpetajaid, koolijuhte, lapsevanemaid ja kõiki teisi ettevõtlusõppe huvilisi üles esitama oma kandidaati Aasta Ettevõtlusõpetaja tiitlile! Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013…