Ettevõtlikud noored unistavad taimetoidu rattakohvikust

Rattakohviku avamise idee on sündinud unistusest pakkuda tervislikku toitu väga põneval ja uudsel viisil. Meie missiooniks on pakkuda väärtust, mida hetkel turul ei eksisteeri. Soovime pakkuda tervislikku ja elamuslikku toitu kiirelt kätte, kuna hindame meie aega-väärtustavaid kliente. Lisandväärtusena soovime pakkuda ka tervislikke smuutisid, mille valmimisele on võimalik ise käsi külge panna.

Rattakohviku meeskond on rikkalik – meil on nii kujundajaid/disainereid, insenere, hingega teenindajaid, toitlustusettevõtjaid, kui ka südamega kokkasid ning lisaks eelnevalt väljatoodule – kõik on sisimas väga suured maailmamuutjad.

Rattakohviku projekt osales Ajujahi konkursil ja jõudis top 40 hulka. Meie jaoks oli erinevate teiste start-up´idega üheskoos töötamine väga hea ja arendav kogemus ning see oligi see, mis tõstis meie idee uuele tasemele.

Tahad Sinagi osa saada rattakohviku käivitamisest – liitu meie meeskonnaga!
Soovid aidata rattakohviku loomisele rahaliselt – kirjuta meile: rattakohvik@gmail.com.

Juba peatse kohtumiseni – inspireerival rattakohvikul!

Toomas Laigu
+372 5851 6230
toomas@rattakohvik.ee
www.rattakohvik.ee

Seotud uudised

Ettevõtlikud noored soovivad avada taimetoidurestorani Inspiratsioon

24. September 2012

Taimetoidurestoran Inspiratsioon on ettevõtlike noorte poolt rajatav sotsiaalne ettevõte. Eesmärk on avada oma unistuste taimetoidu buffee restoran Tallinna südames. Igal aastal suureneb taimetoitlaste arv märkimisväärselt ning paljude turistide…