Intellektuaalomandi küsimustele leiab vastuse uuest portaalist

Kui teil on tekkinud küsimusi intellektuaalomandi kaitsmise ja juhtimise kohta, siis nüüdsest leiate neile ning kõigile teistele sarnastele küsimustele vastuse uuest portaalist intellektuaalomand.ee. Siin on lahti seletatud erinevad intellektuaalomandi valdkonnad alates ärisaladustest kuni tööstusdisainini. Lisaks sellele leiate siit juhised selle kohta, kuidas intellektuaalomandit Eestis turustada ja kaitsta. Uuest portaalist leiab ka kamaluga tasuta õppematerjale.

Seotud uudised

„Intellektuaalomandi õppematerjal“ aitab mõista tänapäeva majandusmaastikku

16. February 2015

Värskelt ilmavalgust näinud „Intellektuaalomandi õppematerjal“ on loodud pidades silmas kõiki uudishimulikke õpilasi gümnaasiumiklassidest magistriõppeni. Õppematerjalis on koos kirjeldavate näidetega selgitatud lahti erinevad intellektuaalomandi valdkonnad alates kaubamärkidest ja patentidest…

Interaktiivne õppematerjal intellektuaalomandist nüüdsest kättesaadav

11. December 2014

Eesti Intellektuaalomandi ja Tehnoloogiasiirde Keskuse kodulehelt on nüüdsest kättesaadav intellektuaalomandi valdkonda selgitav interaktiivne e-õppe materjal. Õppematerjal annab rohkete näidetega ülevaate erinevatest intellektuaalomandiga seotud teemadest ning aitab paremini mõista…