Rahvusvaheline koolitusprogramm MoveMakers LAB otsib haridusuuendajaid!

MTÜ Ruumiloojad koos partneritega Leedust, Hollandist, Taanist ja Saksamaalt otsivad avatud ellusuhtumise ja uuendusliku meelelaadiga täiskasvanuhariduse maastikul tegutsevaid praktikuid (koolitajaid, koolitusjuhte, õppekava juhte jne) osalema ainulaadses koolitusprogrammis “MoveMakers LAB"

Programmi fookuses on uuenduslike lähenemiste koosloomine ja katsetamine täiskasvanuhariduses ja -koolituses. Ikka selleks, et meid ümbritsevad õpivõimalused oleksid mõjusad, kaasaegsed ning innovatiivsed. 

18- kuuline rännak viib inspiratsiooni, häid näiteid ning tööriistu koguma Hollandisse, Taani ja Eestisse ning julgustab koolituse käigus sündinud ideid ka reaalsete prototüüpide näol ellu viima. 

Kui sul tekkis huvi, kiika kodulehele

Piret Jeedas
MoveMakers
learning that moves you
piret@movemakers.eu
www.movemakers.eu

MTÜ Ruumiloojad
piret@ruumiloojad.ee
+3725292242

Seotud uudised

Ettevõtluspädevuste arendamine Taani näitel

2. May 2016

23.mail toimub Ettevõtlusõppe programmi raames koolitus – Haridustasemete ülene ettevõtl(ikk)uspädevuste arendamine -Taani kogemus. Kogemusi jagab Anders Rasmussen. Koolitus toimub Tallinna Ülikoolis (Narva mnt 25, Tallinn). Koolituse sihtrühm on…

Rahvusvaheline konverents “Talendid tuleviku teenistuses III”

4. December 2013

Tartu Ülikooli Teaduskool korraldab 9.-10.jaanuaril 2014.a. Tartus kolmanda konverentsi sarjast "Talendid tuleviku teenistuses". Konverentsiga tähistame Eesti olümpiaadide 60. aastapäeva. Konverentsi peateemaks on koostöö ja (tugi)võrgustikud kui edu võti…

Õppuritele suunatud äriideede arenguprogramm otsib mentoreid!

11. February 2016

Aasta algul startis kõrg- ja kutsekoolide õppuritele suunatud üle-eestiline äriideede arenguprogramm. Tegemist on osana tegevusest „Ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe süsteemne arendamine kõigil haridustasemetel“ (EETA), mis keskendub õpilaste, üliõpilaste, õpetajate,…