Iduettevõtete koostöökoht Garage48 HUB korraldab juba teise ettevõtliku päeva üritusesarjast Startup Class

Kutsume kõiki Tallinna keskkoolide õpilasi osalema 13. veebruaril algusega kell 11:30 nutikale üritusele, kus esinevad mitmed tegevad IT ettevõtjad ja arendajad. Kavas olev üritus keskendub start-up’ide ärilisele poolele ning räägime ka sellest, kuidas end psühholoogiliselt ettevõtlusele häälestada. Ettekande teeb ka Markus Villig (21), kes on nutirakenduse Taxify asutajana kindlasti üks noorimaid ja säravamaid tähti praeguses Eesti start-up taevas. 

Nagu ka esimesel üritusel, viime lisaks läbi ühe põneva töötoa, et noored saaksid ise käe külge panna arendustegevuses. Räägime, kuidas kaitsta e-kirju, käia turvaliselt e-poes, vältida petukirju. Lisaks tutvustame Sharemind tarkvara põhjal, kuidas kaitsta andmeid ja näitame mida kogutakse internetirakendustes.

  • I üritus toimus 15. nov, 2014 – rääkisime startup maailma olemusest ja võimaldasime noortel saada vastuseid paljudele esmastele küsimustele. Viisime läbi 3D modelleerimise töötoa.

  • II üritus toimub 13. veeb, 2015 – "Startup Class – Day 2: Startup Business & Information Security Workshop with Cybernetica" räägime iduettevõtluse ärilisest poolest ja viime läbi informatsiooni turvalisuse töötoa.

  • III üritus toimub aprillis, 2015 – keskendume süvitsi pitchimisele ehk "liftikõnele" ja oma ideede maha müümisele!

Link registreerimisele: Eventbrite
Kodulehe aadress: www.startupclass.ee
Toimumiskoht: Rävala pst 7, Tallinn

Ürituse hind igale õpilasele on 5 eurot, mida saab tasuda pangaülekandega või kohapeal. Hind sisaldab sooja sööki ja jooke.

Garage48 SA
221051150005 Swedbank
Selgitusse: õpilase nimi ja kool

Lisainfo korral palun võtke ühendust:
Triin Liiv – Startup Class Project Manager
triin@garage48.org

Jane Muts – Startup Class Organiser/ Garage48 HUB Community Manager
jane@garage48.org


Startup Class novembri üritusel tiim Mididoc. Foto Garage48 HUB

 

Seotud uudised

Garage48 HUB üritustesari keskkoolinoortele Startup Class

29. October 2014

Iduettevõtete koostöökoht Garage48 HUB korraldab uhiuut ja nutikust täis Startup Class 3-osalist üritusesarja. Ürituste eesmärk on tutvustada noortele startup maailma ja näidata neile, milline näeb välja tööelu valides haridusteeks IT ja tehnoloogia. Startup Class…